De Koolmijnlaan in Heusden-Zolder.
Volledig scherm
De Koolmijnlaan in Heusden-Zolder. © Mine Dalemans

Gemeente test bewakingscameraplan op Koolmijnlaan

Heusden-ZolderVanaf maandag 28 tot en met donderdag 31 maart test het lokaal bestuur een proefopstelling van camera’s uit op de Koolmijnlaan, ter hoogte van het kruispunt met de Kleuterweg. 

  1. KRC Genk Ladies blijft verbazen en wint nu ook tegen leider en titelkandidaat OHL: “Met deze overwinning bewijzen we dat we iedereen aankunnen”
    VROUWENVOETBAL Super League

    KRC Genk Ladies blijft verbazen en wint nu ook tegen leider en titelkandi­daat OHL: “Met deze overwin­ning bewijzen we dat we iedereen aankunnen”

    KRC Genk blijft aan het feest. Nadat KRC Genk Ladies zich vorig week plaatste voor de finale van de Beker van België, namen de Genkies zaterdag de maat van leider OHL in de eerste speelweek van play-off 1. Uitblinkster Lisa Petry zette voor de rust tweemaal de netten bol. In een pittige tweede helft stak de leider een extra tandje bij en drukte Genk achteruit. Een prima keepende Aukje van Seijst hield haar team met meerdere knappe reddingen overeind. Verder dan de aansluitingstreffer van Cranshoff raakte OHL niet. “De trainer schoof me van de rechterflank naar de spits. Het bleek een juiste keuze. Met deze zege bewijzen we dat we de top aankunnen en mikken dan ook voluit op een derde plaats”, genoot Lisa Petry na afloop.
    Genk