De skipiste Aspen in Wilrijk.
Volledig scherm
De skipiste Aspen in Wilrijk. © Klaas De Scheirder

Geen sneeuwklassen in het buitenland? Dan maar met de school naar de skipiste in Wilrijk

Heusden-ZolderHet reisbureau Axion Ski uit Heusden-Zolder heeft een origineel alternatief uitgewerkt voor de klassieke sneeuwklassen die ze al 25 jaar voor scholen organiseren. In plaats van een busreis naar de Alpen, bieden ze nu een skivakantie aan bij de indoor-skihal Aspen in Wilrijk. “Ook op andere banen in België bestaat deze mogelijkheid”, vertelt zaakvoerster Sofie Welkenhuysen. 

 1. Josina, de oudste Limburgse vrouw, sterft week voor 110de verjaardag: “Haar gymnastiekoefeningen en dagelijks glaasje rode wijn hebben we overgenomen”
  PREMIUM
  Bilzen

  Josina, de oudste Limburgse vrouw, sterft week voor 110de verjaardag: “Haar gymnastiek­oe­fe­nin­gen en dagelijks glaasje rode wijn hebben we overgeno­men”

  Op 21 januari zou Josina De Vries, de oudste Limburgse vrouw ooit, 110 kaarsjes uitblazen. Op die dag zou ze ook het coronavaccin krijgen, al heeft het helaas niet mogen zijn. Josina overleed afgelopen woensdag omstreeks 9 uur ‘s ochtends in haar serviceflat in woonzorgcentrum Sint-Jozef in Munsterbilzen, een week voor haar verjaardag.
 1. "Gerechtigheid voor iedereen": Jennifer Lopez treedt op tijdens inauguratie Biden
  Play

  "Gerechtig­heid voor iedereen": Jennifer Lopez treedt op tijdens inaugura­tie Biden

 2. Eerste Belgische River Skimmer zuigt afval uit 500 liter water per minuut
  Play
  milieu

  Eerste Belgische River Skimmer zuigt afval uit 500 liter water per minuut