Filip Struyf en Caroline Carpentier, uitbaters van Tarzan & Jane
Volledig scherm
Filip Struyf en Caroline Carpentier, uitbaters van Tarzan & Jane © Tarzan & Jane

Binnenspeeltuin Tarzan & Jane mag na Overlegcomité weer open: “Hygiëne is voor ons van prioritair belang”

Heusden-ZolderNa een nieuwe bijeenkomst van het Overlegcomité is besloten dat binnenruimtes zoals binnenspeeltuinen weer de toestemming hebben om te openen. Dat het land meteen in ‘code rood’ zit, maakt op dat vlak geen verschil. Voor Caroline Carpentier van Tarzan & Jane, de grootste binnenspeeltuin van de Benelux, is dat zeer goed nieuws. “We zijn ervan overtuigd dat de heropening op een uiterst veilige manier kan gebeuren!” 

 1. Inzamelactie opgestart nadat Qadir grijpt naast Publieksprijs van Ultimas (ten koste van gecontesteerde film): “Zo maken we het onmogelijke toch mogelijk”
  Leopoldsburg

  Inzamelac­tie opgestart nadat Qadir grijpt naast Publieks­prijs van Ultimas (ten koste van gecontes­teer­de film): “Zo maken we het onmogelij­ke toch mogelijk”

  Twee weken geleden werden in Antwerpen de Vlaamse cultuurprijzen uitgereikt, beter bekend als de Ultimas. De winnaar van de Publieksprijs werd de docureeks ‘Tegenwind’, waarin het coronabeleid stevig door het slijk wordt gehaald. Door de commotie hieromtrent raakte de theatervoorstelling van Qadir Nadery wat ondergesneeuwd. Met een alternatieve inzamelactie hoopt Leo Bormans (auteur van ‘De knikkers van Qadir’) hem nu toch een duwtje in de rug te geven.
 2. IN BEELD. 5.000 MINI’s maken circuit van Zolder onveilig tijdens grootste bijeenkomst van Europa
  Heusden-Zolder

  IN BEELD. 5.000 MINI’s maken circuit van Zolder onveilig tijdens grootste bijeen­komst van Europa

  MINI-eigenaars en -liefhebbers moesten vandaag in Zolder zijn voor hét evenement van Europa. Bijna 5.000 MINI’s reden in alle maten, kleuren en leeftijden reden in colonne op het circuit voor de jaarlijkse MINI Fan & Track Day die na twee jaar corona terug van weggeweest is. “Fiere gezichten, pronkende eigenaars uit alle hoeken van de Benelux en de meest uiteenlopende MINI’s: dit is genieten", klinkt het.