De bestuurder reed rond één uur in op een hele groep everzwijnen.
Volledig scherm
De bestuurder reed rond één uur in op een hele groep everzwijnen. © Toon Royackers

Bestuurder rijdt in één klap 19 everzwijnen dood in Heusden-Zolder: “Had ik een kleine wagen gehad, dan had ik het waarschijnlijk niet kunnen navertellen”

Een bestuurder heeft woensdagnacht in één klap negentien everzwijnen doodgereden op de Sint-Jobstraat in Heusden-Zolder. Kort voor één uur knalde hij met zijn terreinwagen op een groep van zeker veertig zwijnen, die over de drukke verbindingsweg van Bolderberg naar Hasselt liepen. “Die grote terreinwagen is mijn redding geweest”, zucht Hasselaar Rudi W. Specialisten vrezen voor steeds gevaarlijkere situaties op onze wegen. 

106 reacties

 • PIETER ROGIERS

  2 jaar geleden
  Wanneer gaan die linkse groenen hun verantwoordelijkheid eens opnemen voor hun belachelijke projecten?? Schade door everzwijnen, bevers, wolven, kraaien, kauwen, eksters, enz ... En de maatschappij kan er allemaal voor opdraaien???
 • paul maene

  2 jaar geleden
  Zéééér bedenkelijk ongeval!!!!
 • Johan De Clercq

  2 jaar geleden
  Fake aanrijding, opgezet spel.......
 • Renaat Moerman

  2 jaar geleden
  Arme beesten ? bij zoveel slachtoffers moet het zijn dat de auto ongeveer nog de enige "natuurlijke" vijand is. Dus een mooie uitdunning. Veel zullen ze niet hebben afgezien.
 • Ariane Malfait

  2 jaar geleden
  als je een kleinere auto had was je nog steeds in leven, everzwijnen zijn niet sterker dan een auto. mensen overdrijven altijd.