Archiefbeeld
Volledig scherm
Archiefbeeld © Toon Royackers

Bestuurder heeft nog geen rijbewijs (maar hij riskeert al een rijverbod voor het geval hij het zou halen)

De politie heeft donderdagmorgen een  17-jarige bestuurder zonder rijbewijs tegengehouden aan de Langstraat in Heusden-Zolder. Hij scheurde al driftend over enkele rotondes, terwijl naast hem een zevenjarig kindje zonder gepast kinderzitje zat.

 1. Heusdenaar Davy (35) bezit zeldzaam voetbaltruitje met handtekening van overleden voetbalicoon Maradona: “Voor geen geld ter wereld te koop”
  PREMIUM
  Heusden-Zolder

  Heusdenaar Davy (35) bezit zeldzaam voetbal­trui­tje met handteke­ning van overleden voet­balicoon Maradona: “Voor geen geld ter wereld te koop”

  Het overlijden van de Argentijnse voetbalicoon Diego Maradona sloeg in als een bom, en ook café-uitbater van ‘Buurthuis Den Ubbel’ Davy Thys (35) uit Heusden-Zolder koestert nu meer dan ooit zijn voetbaltrui. Daarop staat de legendarische handtekening van Maradona én landgenoot Lionel Messi. “Slechts één van de vele truitjes en sjaals in mijn collectie, maar juist die ene die mijn dochtertje en ik voor geen geld ter wereld kunnen missen.”
 2. Truienaar steelt patisserie en deelt klap uit nadat hij wordt betrapt: 18 maanden cel
  Sint-Truiden

  Truienaar steelt patisserie en deelt klap uit nadat hij wordt betrapt: 18 maanden cel

  Een 21-jarige Truienaar is bij verstek veroordeeld tot een gevangenisstraf van 18 maanden en een geldboete van 800 euro nadat hij op 18 september dit jaar bij de AD Delhaize in Sint-Truiden een aantal sandwiches, koffiekoeken en worstenbroodjes stal. Toen een winkelbediende hem daarop aansprak, deelde de beklaagde een slag uit. De man bevond zich in staat van wettelijke herhaling. “Het feit dat de beklaagde voeding stal vanwege het feit dat hij honger had, verleent hem niet het recht geweld te gebruiken wanneer hij betrapt wordt", wordt geoordeeld in het vonnis.
 1. Heimwee naar The Masked Singer? Sandra Kim brengt straffe medley!
  Play
  Rode Neuzen Dag

  Heimwee naar The Masked Singer? Sandra Kim brengt straffe medley!

 2. Schattig: Gio Kemper doet school dansen op 'Can't Stop The Feeling'!
  Play
  Rode Neuzen Dag

  Schattig: Gio Kemper doet school dansen op 'Can't Stop The Feeling'!