Het gelukkige koppel is nu officieel verloofd.
Volledig scherm
Het gelukkige koppel is nu officieel verloofd. © Sabine Schrayen

Andy schakelt showkoor in om vriendin Larissa ten huwelijk te vragen: “Al in 2019 begonnen met de voorbereidingen”

Heusden-ZolderVoor het meest romantische huwelijksaanzoek van de week moeten we deze week naar Heusden-Zolder kijken. Andy Van Nuffel (33) schakelde het prestigieuze showkoor Amuse in om zijn Larissa (26) de grote vraag te stellen. “We kennen elkaar uit de amateurtheaterwereld, dat thema moest er dus zeker in zitten”, vertelt de gelukkige echtgenoot in spe. Logischerwijze zei Larissa volmondig ja.

 1. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.
 2. Romanticus Robin (25) tekent voor origineelste huwelijksaanzoek van het jaar: “Eerste tien minuten stond ik aan grond genageld”
  PREMIUM
  Gent/Sint-Gillis-Waas

  Romanticus Robin (25) tekent voor origineel­ste huwelijks­aan­zoek van het jaar: “Eerste tien minuten stond ik aan grond genageld”

  Op de valreep gaat Robin Velghe (25) uit Sint-Gillis-Waas alsnog met de prijs van het mooiste huwelijksaanzoek van 2021 aan de haal. De jongeman ging zaterdag op zijn knie in het SMAK in Gent. Zijn aanzoek hing daar verstopt tussen de andere kunstwerken. “Robin belde af en toe eens met het museum ter voorbereiding, maar dan zei hij dat Proximus aan de lijn hing”, lacht zijn verloofde Cécile.
 3. 13 activiteiten rond Week van de Bij in Beringen
  Beringen

  13 activitei­ten rond Week van de Bij in Beringen

  De negende editie van de Week van de Bij loopt van zondag 29 mei tot en met zondag 5 juni. Stad Beringen zet zich al enkele jaren in als bijvriendelijke gemeente en organiseert dit jaar in totaal maar liefst 13 activiteiten. “Zo zal meter Britt van Marsenille, die zelf imker is, vertellen over het belang van bijen tijdens een lezing in de bib,” weet schepen van Bibliotheek Jessie De Weyer (N-VA). Daarnaast zet de bibliotheek boeken en films over bijen in de kijker en kan je er terecht voor de bijenexpo met kleurwedstrijd. Tijdens een workshop bouwen kinderen hun eigen insectenhotel en vertelt de stadsimker op kindermaat over bijen. Er werden ook wandelingen en fietstochten rond bijen uitgetekend die starten aan be-MINE.