Chiro Boekt telt al 31 coronabesmettingen en schorst alle activiteiten op.
Volledig scherm
Chiro Boekt telt al 31 coronabesmettingen en schorst alle activiteiten op. © Karolien Coenen

31 van de 34 leiders van Chiro Boekt besmet met corona

Chiro Nationaal heeft bevestigd dat 31 van de 34 leiders van Chiro Boekt besmet zijn. Vorige week deelde Chiro Boekt op hun sociale media mee dat er één lid positief getest was op corona. Ook enkele andere leden zouden positief getest hebben, maar het is nog niet duidelijk om hoeveel jongeren het gaat. 

 1. Geheelonthouder krijgt vrijspraak na positieve cocaïnetest: “Leg maar eens uit aan je omgeving dat je positief testte, terwijl je onschuldig bent”
  Hasselt

  Geheelont­hou­der krijgt vrijspraak na positieve cocaïne­test: “Leg maar eens uit aan je omgeving dat je positief testte, terwijl je onschuldig bent”

  Hasselaar Fabio Nijssen (46) is bijna een jaar na een positieve cocaïnetest vrijgesproken door de politierechtbank. Vorig jaar werd hij in november door de politie aan de kant gezet en tot zijn eigen grote verbazing testte hij positief op cocaïne. “Terwijl ik nooit drink of drugs gebruik”, zucht hij. “Ik wil graag het debat over zulke testen aangaan met de bevoegde ministers.”
 2. De coronacijfers in Heusden-Zolder van dinsdag 13 oktober

  De coronacij­fers in Heus­den-Zol­der van dinsdag 13 oktober

  Uit de nieuwe bevestigde cijfers van Sciensano is gebleken dat er in Heusden-Zolder, op één dag 12 besmettingen met corona zijn bijgekomen. Een dag eerder waren dit er nog 12. Het totaal aantal gevallen over de laatste 14 dagen komt zo op 84. Sciensano heeft enkele alarmdrempels gedefinieerd op basis van het aantal gevallen per 100.000 inwoners over de laatste 14 dagen. Voor Heusden-Zolder komt dat getal nu op 248 te liggen. Heusden-Zolder heeft daarmee meer dan 100 gevallen en daarom overschrijdt de gemeente op dit moment alarm niveau 4 en krijgt ze een rode kleur. Dit is de hoogst gedefiniëerde alarmdrempel. De cijfers van Sciensano worden dagelijks gepubliceerd.
 1. Wij hebben de nieuwe Xbox al: unboxing en eerste indruk
  Play
  games

  Wij hebben de nieuwe Xbox al: unboxing en eerste indruk

 2. 11 iconische rollen van Sean Connery
  Play
  film

  11 iconische rollen van Sean Connery