10.000 BMW-fans in Zolder bewonderen de gloednieuwe M3 Touring.
Volledig scherm
PREMIUM
10.000 BMW-fans in Zolder bewonderen de gloednieuwe M3 Touring. © Bart Borgerhoff

10.000 BMW-liefhebbers zakken af naar circuit van Zolder voor wereldpremière van nieuw model: “Hier zullen ze in München wel jaloers op zijn”

ZolderVan jonge knapen die het voorlopig houden bij dromen van een blitse auto tot oude rotten die intussen al tien wagens versleten hebben: wie een hart heeft voor het automerk BMW moest dit weekend op het circuit van Zolder zijn. 10.000 liefhebbers vierden er de 50ste verjaardag met een ritje in een bliksemsnelle M2, een blik op elf unieke ‘art cars’ beschilderd door kunstenaars als Andy Warhol en Roy Liechtenstein én de wereldpremière van de gloednieuwe BMW M3 Touring.

 1. Genkenaar Dogan Ercan (26) is baas van negen escaperooms en drie horecazaken: “Op mijn veertiende speelde ik AliExpress op de speelplaats met een brooddoos vol gadgets te koop”
  PREMIUM
  Genk/Hasselt

  Genkenaar Dogan Ercan (26) is baas van negen escaper­ooms en drie horecaza­ken: “Op mijn veertiende speelde ik AliExpress op de speel­plaats met een brooddoos vol gadgets te koop”

  26 jaar, zes horecazaken uit de grond gestampt en negen escaperooms op zijn naam in alle hoeken van het land: dat Genkenaar Dogan Ercan leeft voor ondernemen, is duidelijk. Als tiener begon hij met het verkopen van gadgets op de speelplaats om niet veel later een eigen kledinglijn op te starten. “Alleen wie durft, kan exponentieel groeien. En laat dat nu net een van mijn sterke én tegelijkertijd ook mindere kanten zijn”, lacht Dogan.
 2. Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwatchers kijken vooruit
  Gouden 11
  4

  Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwat­chers kijken vooruit

  De Jupiler Pro League is weer volop bezig en dat betekent dat ook de Gouden 11 terug is. Speel mee met onze sportgame en bewijs dat jij het meeste weet over het Belgische voetbal. Tijdens de eerste zes speeldagen zijn er nog geen prijzen te winnen, omdat de transferperiode nog bezig is. Maar je kunt wel al volop sleutelen aan jouw team. Wij vroegen aan drie van onze clubwatchers wie we in de gaten moeten houden.