Het verschil in lengte en gewicht tussen beide baby's was opmerkelijk.
Volledig scherm
Het verschil in lengte en gewicht tussen beide baby's was opmerkelijk. © Instagram

Zwanger worden terwijl je al in verwachting bent? Het kan, toont deze Britse vrouw (39)

Schrikken was het voor Rebecca Roberts (39): de Britse vrouw uit het graafschap Wiltshire is zwanger geworden terwijl ze al in verwachting was. De baby’s werden op hetzelfde moment geboren, maar zijn dus geen tweeling. Het fenomeen - dat superfoetatie heet - komt uiterst zelden voor.

0 reacties

 1. Drie dagen na elkaar verwekt, en toch een tweeling: "Wie de proefbuisbaby is en wie via natuurlijke weg kwam? We willen het niet weten”
  PREMIUM

  Drie dagen na elkaar verwekt, en toch een tweeling: "Wie de proefbuis­ba­by is en wie via natuurlij­ke weg kwam? We willen het niet weten”

  Precies een jaar geleden vertelde een Vlaams koppel in deze krant hun wel heel bijzondere verhaal: de tweeling die ze verwachtten, werd met drie dagen verschil verwekt. Een paar dagen na een succesvolle kunstmatige inseminatie werd mama Kim óók zwanger op natuurlijke wijze. Nu Nell en Tuur geboren zijn, vertellen de ouders honderduit. "We hoeven niet te weten wie van de twee natuurlijk verwekt werd. Het zijn twee wondertjes."
 2. Wassen op 30 graden of je koffiezet uitschakelen: zo bespaar jij op je energiefactuur
  Energie

  Wassen op 30 graden of je koffiezet uitschake­len: zo bespaar jij op je energiefac­tuur

  Vele kleintjes maken één groot. En dat geldt zeker voor je energiefactuur. Een doorsnee Vlaams gezin (van 2,2 personen) betaalt jaarlijks zo’n 2000 euro aan energie. Die prijs kan je niet alleen onderdrukken met grote investeringen, zoals zonnepanelen of dakisolatie, maar ook met kleine gewoontes zoals wassen op lagere temperatuur of het stopcontact van je computer uittrekken. Wat is daar nu het precieze effect van? Mijnenergie.be zocht het uit.
 1. Automobilist kan filmen hoe naast hem trein ontspoort
  Play

  Automobi­list kan filmen hoe naast hem trein ontspoort

 2. Lach mee met de grappigste momenten van prins Philip
  Play

  Lach mee met de grappigste momenten van prins Philip