Zo vouw je het perfecte papieren vliegtuigje

VideoAltijd hetzelfde liedje: je vouwt een vliegtuigje dat qua esthetiek de perfectie benadert, maar eens je het aan een testvlucht onderwerpt, crasht het al na een meter met zijn neus de grond in. Dit filmpje toont je hoe je een perfect vliegtuigje vouwt dat er goed uitziet en tegelijk goed vliegt.

 1. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.
 2. Emirates haalt nieuwe stunt uit voor wereldexpo: vliegtuig scheert rakelings aan stuntvrouw voorbij
  Play

  Emirates haalt nieuwe stunt uit voor wereldexpo: vliegtuig scheert rakelings aan stuntvrouw voorbij

  Nog tot en met maart loopt de wereldexpo in Dubai. Het ideale moment om extra promo te maken, dacht vliegtuigmaatschappij Emirates. Afgelopen zomer deed het bedrijf al een soortgelijke stunt door een vrouw op het topje van de Burj Khalifa te zetten. Nu doet Emirates er nog een schepje bovenop, zo vliegt er rakelings een Airbus A380 voorbij de stuntvrouw. Bekijk het tafereel zelf in bovenstaande video.