RV
Volledig scherm
© RV

Zo maak je van jezelf een Pixar-figuurtje in je volgende Zoom-meeting

Zin om je volgende Zoom-meeting een beetje interessanter te maken? Dan moet je zeker de geüpdatete versie van de Snap Camera-app voor desktop proberen, want die heeft nu ook de cartoonfilter van zijn mobiele app. Daarmee kan je jezelf in een cool figuurtje van DreamWorks/Pixar veranderen tijdens je volgende Zoom-call. Fun verzekerd.

4 reacties

 • Gerard Braeckmans

  2 maanden geleden
  Wat zal het volgende zijn? Vergadering op Zoom over een kernuitstap als de Zeven Dwergen?
 • Andy Van de Velde

  2 maanden geleden
  Ideaal voor een bedrijf waar kleuters werken?
 • Victor Ypres

  2 maanden geleden
  Zeer professioneel alleszins. Wat is het volgende, Donald Duck stemmetjes ?
 • Juliette Francois

  2 maanden geleden
  Ik hoop vooral dat het binnenkort gedaan is met de zoom meetings...
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. Banksy bevestigt met filmpje: hij zit achter mysterieuze reeks kunstwerken aan Britse kust
  16

  Banksy bevestigt met filmpje: hij zit achter mysterieu­ze reeks kunstwer­ken aan Britse kust

  De Britse graffitikunstenaar Banksy heeft op Instagram bevestigd de maker te zijn van een serie kunstwerken die de laatste weken zijn gemaakt in steden langs de Britse Noordzeekust. Kenners dachten al dat ze de hand van de mysterieuze meester erin hadden herkend. In een video van ruim 3 minuten is nu te zien hoe Banksy in een camper van plek naar plek rijdt en meerdere kunstwerken maakt.