Wat gebeurt er wanneer je echt álles van je burger haalt bij een McDonald's-bestelling? Rob test het uit en toont resultaat

Bestel-apps van fastfoodzaken als McDonald’s laten toe om je maaltijd helemaal te bereiden naar wens. Een bekend voorbeeld zijn natuurlijk de augurken, maar je kan ook sauzen kiezen, en of je al dan niet zout wilt. Klinkt logisch, maar wat als je die opties tot het uiterste drijft?

 1. Zoals in de film: maffiabaas ontsnapt met geknoopte lakens uit zwaar bewaakte gevangenis
  Italië
  4

  Zoals in de film: maffiabaas ontsnapt met geknoopte lakens uit zwaar bewaakte gevangenis

  De Italiaanse politie is met man en macht op zoek naar de 39-jarige maffiabaas Marco Raduano. Die wist enkele dagen geleden op bijzondere wijze te ontsnappen. Meer nog: het leek wel een scène uit een film. Met lakens die aan elkaar geknoopt waren, kon Raduano zich langs de muur van een gevangenis naar beneden laten zakken. Nochtans staat de Badu ‘e Carros-gevangenis op Sardinië bekend om de extreme veiligheidsmaatregelen.
 2. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.
 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 2. Kalfje ‘Happy’ moet niet naar het slachthuis en je ziet meteen waarom iedereen er vrolijk van wordt

  Kalfje ‘Happy’ moet niet naar het slachthuis en je ziet meteen waarom iedereen er vrolijk van wordt

  Barry en Megan Coster uit het Australische Ripplebrook zijn wel wat patronen van zwart-witte vlekken gewoon op hun fokkerij, maar één kalfje trok toch nog meteen alle aandacht. Op de vacht van zijn romp is er immers een duidelijke smiley te zien. Vandaar ook de naam ‘Happy’, waarmee Barry het ‘lachende’ Holsteinkalf bedacht. Normaal zou Happy naar het slachthuis moeten, maar het vrolijke exemplaar mag nu blijven. Als huisdier én als grasmaaier.