Vriendinnen bengelen met hun boot vervaarlijk over rand van afgrond: “Ze hadden het te druk met kletsen en misten zo waarschuwingsborden”

Vier vrouwen moesten gisteren uit een benarde positie in hun gehuurde elektrische motorboot gered worden. Ze waren in Austin (Texas) op de bovenkant van een dam vast komen te zitten en het bootje helde al gevaarlijk over de afgrond. Volgens de betrokken reddingsdiensten hadden de vriendinnen het te druk met kletsen en hadden ze daardoor de waarschuwingsborden gemist.

  1. 
"Leg mij eens uit waarom de sleutel aan mij plakt?" Joanna komt in parlement demonstreren hoe magnetisch ze is na vaccinatie
    Play

    "Leg mij eens uit waarom de sleutel aan mij plakt?" Amerikaan­se Joanna komt in parlement demonstre­ren hoe 'magnetisch' ze is na vaccinatie

    Over de coronavaccins doen de gekste verzinsels de ronde. Eentje daarvan is dat een inenting je lichaam magnetisch maakt, iets wat een vrouw wilde komen demonstreren in het parlement van de Amerikaanse staat Ohio. Joanna Overholt, nota bene een verpleegster, haalde in een commissie een sleutel boven die ze tegen haar borstkas drukte. “Leg mij eens uit waarom de sleutel aan mij plakt?”, vroeg ze. Haar optreden gaat viraal en leidt tot heel wat hilariteit.