Twitter / Sandeep Varma
Volledig scherm
© Twitter / Sandeep Varma

Vliegtuigpiloot toont wat je nooit als passagier zal zien (en het is prachtig)

VideoMet een beetje geluk heb je ooit al eens een kijkje mogen nemen in de cockpit van een passagiersvliegtuig. Maar de kans dat je dit als leek mag doen tijdens het landen of het opstijgen, is quasi onbestaand. Maar geen nood: deze piloot heeft het schouwspel voor ons gefilmd. En het is prachtig.

 1. Bier in promotie: vrienden halen 11.760 flesjes op met tractor
  Play
  21

  Bier in promotie: vrienden halen 11.760 flesjes op met tractor

  Vrienden uit Drogteropslagen in de Nederlandse provincie Drenthe hebben optimaal geprofiteerd van een speciale aanbieding in de supermarkt. In de winkel, zo’n 15 kilometer verderop in de gemeente Gramsbergen, stond het Nederlandse bier Grolsch te koop voor 25 euro per drie kratjes. De jongens haalden 490 kratten bier op met de tractor, goed voor 6.003,49 euro. “Dit was wel extreem”, reageert supermarkteigenaar Henry Alfring over de mega-inkoop.
 2. Amerikaanse vrouw decoreert badkamervloer met centjes en plakt mogelijk fortuin vast
  3

  Amerikaan­se vrouw decoreert badkamer­vloer met centjes en plakt mogelijk fortuin vast

  Een Amerikaanse vrouw uit Californië heeft 7.700 penny’s (Amerikaanse centen) aan haar badkamervloer gelijmd als decoratie. De vrouw postte het proces op de video-app TikTok. Ze wou naar eigen zeggen een originele badkamer met een ‘penny-vloer’. De penny’s zouden samen een waarde van 77 dollar (zo'n 63 euro) hebben, en voor de lijm betaalde de vrouw nog 300 dollar (zo’n 246 euro). Best goedkoop voor een nieuwe vloer, dacht ze. Wat ze echter niet doorhad, is dat ze ook enkele zeer waardevolle oude munten heeft vastgelijmd.