VTM NIEUWS
Volledig scherm
© VTM NIEUWS

VIDEO - Geen tijd om trage oude man te laten oversteken: agent neemt man op de rug en brengt hem naar overkant

4 reacties

 • Hans Torbeyns

  3 jaar geleden
  Haha de politie uw vriend
 • Charlotte De greef

  3 jaar geleden
  Respect!
 • Patricia Constantinidis

  3 jaar geleden
  Mensen hebben weinig geduld tegenwoordig, maar die agent bedoelt het wel goed.
 • Ann De Boeck

  3 jaar geleden
  Als je daar als bestuurder en samenleving nog geen geduld voor kan opbrengen! Laat die man toch in al zijn waardigheid 'zelf' oversteken. Op zijn tempo. Ook in België is het hollen geblazen als je als voetganger wil oversteken. Want groen als voetganger(of fietser) betekent tegenwoordig 'oponthoud' voor de automobilist. Als je dan met een fysieke beperking zit, durven ze zelfs nog claxoneren omdat je 'te traag' bent! Tot het jou ooit overkomt.Think twice...
 1. Jingle Bells! Jingle Bells! In Brugge opent nieuwe en tijdelijke Christmas-shop in Steenstraat: “Vissen aan de kerstboom? Niks is gek genoeg”
  PREMIUM
  Brugge

  Jingle Bells! Jingle Bells! In Brugge opent nieuwe en tijdelijke Christ­mas-shop in Steen­straat: “Vissen aan de kerstboom? Niks is gek genoeg”

  Het begint stilaan te kriebelen bij de Brugse fans van de gezelligste periode van het jaar. Die kunnen deze winter voor het eerst terecht in It’s All About Christmas, een gloednieuwe pop-up winkel in de Steenstraat in Brugge. Twee verdiepingen vol kerstspullen liggen er te wachten in allerlei kleuren en vormen. “De toppers van dit jaar? Uiltjes, vogeltjes en kerstverlichting”, vertelt Raymond den Iseger, zaakvoerder van de kerstwinkel.