Verkeersagressie vastgelegd op camera: hysterische vrouw trekt ruitenwisser kapot en probeert wagen te rammen

In de Amerikaanse staat Nebraska heeft een vrouw het hoofd niet koel kunnen houden in het verkeer. Ze flipt tegen een jonge bestuurder en zijn passagier. Eerst werpt ze een open flesje water naar de jongeren, waarna ze voor hen parkeert, op de motorkap slaat en de ruitenwisser kapot trekt. De jongeren beslissen om haar te volgen, waardoor ze nog agressiever wordt en hen wil rammen. Bekijk hier de opvallende beelden.

  1. Shauna (23) vindt nieuwe liefde, ook al zit ze vast in lichaam van achtjarige: “Mijn ouders vreesden altijd dat ik pedofielen zou aantrekken”
    Play

    Shauna (23) vindt nieuwe liefde, ook al zit ze vast in lichaam van achtjarige: “Mijn ouders vreesden altijd dat ik pedofielen zou aantrekken”

    Maak kennis met Shauna Rae, op het eerste gezicht een vrolijk meisje van 8 jaar uit Long Island (New York). In werkelijkheid staan er echter al 23 lentes op de teller. Trots stelt ze dan ook haar nieuwe liefde Dan Swygart (26) voor. “Mijn ouders vreesden altijd dat ik vanwege mijn kinderlijk uiterlijk pedofielen zou aantrekken”, laat ze in haar eigen realityreeks optekenen.