TV Limburg interviewt wel heel aparte getuige ongeval

VideoEen cameraploeg van  TV Limburg is  dinsdagnamiddag uitgerukt naar de Expresweg (N80) in Alken om verslag te doen over een ongeval waarbij zes wagens in betrokken waren. De oorzaak lag bij een plotse felle hagelbui met heel wat ijzel op het wegdek.

 1. Coronacrisis dwong ons tot digitaal bankieren. Was uw bank er klaar voor?
  Sparen

  Coronacri­sis dwong ons tot digitaal bankieren. Was uw bank er klaar voor?

  Het voorbije jaar heeft de manier waarop we bankzaken uitvoeren serieus veranderd. We bankieren massaal digitaal, sparen meer dan ooit en ook jongeren wagen zich nu vaker aan beleggingsfondsen. Ook de banken zelf moesten zich pijlsnel aan de nieuwe realiteit aanpassen. Hoe bracht uw huisbank het er vanaf? Heeft ze u in positieve zin verbaasd of was u eerder ontgoocheld? Laat het ons weten via deze korte online enquête.
 2. Wevelgemse kater die zes weken spoorloos was, duikt op in Antwerpen
  PREMIUM
  Wevelgem

  Wevelgemse kater die zes weken spoorloos was, duikt op in Antwerpen

  Waar het diertje zes weken lang precies heeft uitgehangen, is niet duidelijk maar feit is dat Charlotte Cottenie (27) en Davy Deryckere (33) uit Wevelgem en hun zoontje Lukas overgelukkig zijn dat hun kater Omer weer thuis is. “Net toen we al de hoop een klein beetje opgegeven hadden, kwam een telefoontje van de politie van Antwerpen om te zeggen dat Omer er in een asiel zat”, zegt Davy. “Een beetje vermagerd maar verder gezond en wel.”
 1. Leuk idee voor op het werk: raak je collega met een Nerf Gun
  Play

  Leuk idee voor op het werk: raak je collega met een Nerf Gun

 2. Presentator krijgt het moeilijk bij vernemen dood Maradona
  Play

  Presenta­tor krijgt het moeilijk bij vernemen dood Maradona