Een Thais koppel kreeg afgelopen weekend bezoek van een speciale gast. Een olifant probeerde voedsel te vinden in hun keuken.
Volledig scherm
Een Thais koppel kreeg afgelopen weekend bezoek van een speciale gast. Een olifant probeerde voedsel te vinden in hun keuken. © AFP

Thais koppel krijgt bezoek van een olifant met een hongertje

In Thailand kreeg een koppel afgelopen weekend een onverwachte gast over de vloer. Kittichai Boodchan en zijn vrouw Ratchadawan Puengprasoppon troffen plots een reusachtige olifant in hun keuken aan. Het dier zou de keukenmuur vorige maand al hebben vernield. Daardoor brengt het nu af en toe een bezoekje aan het koppel, dat dichtbij het nationale park Kaeng Krachan in het westen van Thailand woont. 

0 reacties

  1. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
    Jobat

    Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

    Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.