Stroomonderbrekingen komen nu in India vaker voor door de aanhoudende hittegolf.
Volledig scherm
Stroomonderbrekingen komen nu in India vaker voor door de aanhoudende hittegolf. © AP

Stroomonderbreking in India: twee zussen trouwen bijna met elkaars man

Door een stroomonderbreking in India zijn twee zussen bijna met elkaars aanstaande echtgenoot getrouwd. Het voorval vond vorige week plaats in een dorp in de deelstaat Madhya Pradesh.

  1. Amerikaanse tiener die werd toegelaten tot 72 (!) universiteiten geeft advies aan mede-studenten: “Mik zo hoog mogelijk”

    Amerikaan­se tiener die werd toegelaten tot 72 (!) universi­tei­ten geeft advies aan me­de-studenten: “Mik zo hoog mogelijk”

    Een tiener uit de Amerikaanse staat Florida wil leeftijdsgenoten motiveren nadat ze werd toegelaten tot niet één, maar wel 72 universiteiten. De 18-jarige Ja’Leaha Thornton begon zich in september voor maar liefst 90 universiteiten kandidaat te stellen (in de Verenigde Staten moeten studenten toegelaten worden vooraleer ze aan een universiteit of hogeschool kunnen starten, nvdr.). “Ik weet dat het proces voor velen vaak stressvol kan zijn. Daarom besliste ik om er een wedstrijd van te maken in plaats van mezelf op te jagen. Ik wou zien hoeveel scholen me zouden toelaten”, vertelt de studente.