Wel even vragen of iedereen de wietsaus over zijn of haar vlees wil.
Volledig scherm
Wel even vragen of iedereen de wietsaus over zijn of haar vlees wil. © Shutterstock

Stress rond het kerstmenu? THC-saus krijgt iedereen in feeststemming

De kerstdagen naderen en daarmee ook de hoofdbrekens rond de feestdis. Niet alleen de samenstelling van het menu, maar ook de genodigden kunnen op voorhand voor kerststress zorgen. Een zakje instantsaus van een bedrijfje uit Californië lijkt uitkomst te bieden. “Binnen een kwartier zijn alle familieproblemen opgelost.”

0 reacties

 1. Achtjarig jongetje verkoopt Pokémonkaarten om operatie van zijn puppy te kunnen betalen
  Play

  Achtjarig jongetje verkoopt Pokémon­kaar­ten om operatie van zijn puppy te kunnen betalen

  De Amerikaanse Bryson Kliemann (8) is een grote dierenvriend. Wanneer hij een puppy krijgt, ontstaat er dan ook meteen een hechte vriendschap. Maar na vier maanden blijkt puppy Bruce plots ziek te zijn met het hondenvirus Parvo. Omdat Bryson zijn ouders de dure operatie niet kunnen betalen, besluit de achtjarige jongen het heft in eigen handen te nemen. Hij gaat met een kraampje langs de kant van de weg zitten om zijn geliefde Pokémonkaartencollectie te verkopen en zo geld in te zamelen om zijn puppy te redden.
 2. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!