De optische illusie.
Volledig scherm
De optische illusie. © Twitter

Strand of autodeur: internet verdeeld over optische illusie

Op Twitter verscheen een foto die voor verdeeldheid en verwarring op het internet zorgt. De foto lijkt een stormachtige dag op het strand voor te stellen: donkere hemel, aanspoelende golven, zand en rotsen. Maar eigenlijk is het een foto van de onderkant van een kapotte autodeur.

8 reacties

 • André Gijbels

  4 jaar geleden
  een kapotte auto deurdorpel
 • Nico De Corte

  4 jaar geleden
  @Peter Janssens: het is dan ook Het Laatste Nieuws voor iets hé...
 • Guiseppe Bervoets

  4 jaar geleden
  "het internet"? Dat niveau is ook om van te huilen. Wie niet ziet dat dit niets met strand & zee te maken heeft. Kweet nie wi...
 • Ka Ka

  4 jaar geleden
  Mooi optische illusie, maar het zou raar zijn voor een zeegolf om in het midden zomaar niet door te vloeien.
 • benedict benis

  4 jaar geleden
  carport != autodeur, slimpies
 1. Vermiste duiker overleeft uren alleen op zee, familie vindt hem uiteindelijk zelf terug: “Mirakel dat ze me vonden op zee”

  Vermiste duiker overleeft uren alleen op zee, familie vindt hem uiteinde­lijk zelf terug: “Mirakel dat ze me vonden op zee”

  De familie van Dylan (21) kan niet geloven dat zij zelf de vermiste duiker terugvonden. Eerder die dag ging Dylan samen met vrienden duiken in de zee van Florida, maar door een sterke stroming speelde Dylan hen kwijt. Twee uur lang moest hij alleen op zee overleven door zich vast te houden aan enkele boeien. Tijdens de professionele reddingsactie werd hij niet gevonden, maar zijn eigen familie en vrienden, die naar hem zochten met de boot van zijn opa, hadden meer geluk. “Het is een mirakel dat zij mij hebben kunnen vinden”, vertelt Dylan wanneer hij weer veilig aan land is.
 2. Brit (97) gaat voor het eerst weer zwemmen sinds zijn schip door de Duitsers werd getorpedeerd tijdens de Tweede Wereldoorlog

  Brit (97) gaat voor het eerst weer zwemmen sinds zijn schip door de Duitsers werd getorpe­deerd tijdens de Tweede Wereldoor­log

  Een Britse veteraan - marinier tijdens Wereldoorlog Twee - heeft op 97-jarige leeftijd een belangrijk trauma uit de oorlog overwonnen. Het lijkt nochtans zo simpel: Roger Roberts nam een duik in een binnenzwembad vlakbij het rusthuis waar hij woont. Maar voor hem was het niet simpel. Zelfs heel speciaal. Het was de eerste keer dat Roger ging zwemmen sinds zijn schip werd getorpedeerd tijdens de oorlog.