Een reptielenexpert met de slang en het toilet in kwestie.
Volledig scherm
Een reptielenexpert met de slang en het toilet in kwestie. © Werner Stangl via REUTERS

Slang bijt man in de edele delen tijdens toiletbezoek

UPDATEEen man (65) uit Oostenrijk was deze ochtend de ster in zijn eigen griezelfilm. Toen hij op het toilet zat, werd hij plots gebeten door een python. De slang is eigendom van de buurman (24) en vermoedelijk via de riolering naar boven gekropen. Gelukkig zorgde het beest enkel voor wat lichte verwondingen. 

3 reacties

 • wim collaert

  2 maanden geleden
  Inderdaad, daar zou een verbod moeten op zijn om slangen te houden
 • Jan Verbinnen

  2 maanden geleden
  Zouden ze beter verbieden, hoort niet thuis in Europa. Finaal wordt dat een groot beest. , en dan zou het wel pijn doen.
 • Lucien Switten

  2 maanden geleden
  Om nachtmerries van te krijgen.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).