Onder meer een Amerikaanse (linksboven), Argentijnse (rechtsboven), Russische (linksonder) en Turkse (rechtsonder) nieuwssite berichten over de fout in het Belgisch Staatsblad.
Volledig scherm
Onder meer een Amerikaanse (linksboven), Argentijnse (rechtsboven), Russische (linksonder) en Turkse (rechtsonder) nieuwssite berichten over de fout in het Belgisch Staatsblad. © rv

Recept voor asperges in het Belgisch Staatsblad is wereldnieuws

Een recept voor asperges in zes stappen. Dat ontdekte een jurist afgelopen week tot zijn verbazing in het Belgisch Staatsblad. Hij deelde het hilarische nieuws op Twitter en sindsdien is de nogal ‘smakelijke regel’ de wereld rondgegaan. Van de Britse BBC over de Amerikaanse CNN tot een Russische krant, allemaal namen ze het nieuws gretig over. 

3 reacties

 • Monique Asaert

  2 maanden geleden
  Allé, dan toch nog iets plezant in België.
 • Marianne Van den Lemmer

  2 maanden geleden
  Eindelijk eens echt nuttigs in het staatsblad!
 • Feline Noé

  2 maanden geleden
  We zijn het land van frieten, wafels en chocolade. Waarom niet van asperges?
 1. Moschino doet het weer. Loop jij straks rond in een hotdogjurk, hamburgerrok of een ijsjeshoed uit hun nieuwe collectie?

  Moschino doet het weer. Loop jij straks rond in een hotdogjurk, hamburger­rok of een ijsjeshoed uit hun nieuwe collectie?

  Het Italiaanse modehuis Moschino neemt zichzelf niet graag té serieus. De lente-zomercollectie 2022 is daar het bewijs van. Jeremy Scott (45), de creatieve directeur van het merk, maakte een musicalvideo om zijn nieuwe kledinglijn voor te stellen en liet zich daarbij inspireren door klassieke maaltijden uit Amerikaanse diners. Een hotdogjurk? Een rok die lijkt op een hamburger? Of een outfit met twee uitstekende ijshorentjes op de buste? Waarom ook niet.