Terence Crawford vorig jaar na zijn laatste wereldtitelgevecht in de klasse weltergewicht. Hij klopte toen Shawn Porter in Las Vegas.
Volledig scherm
Terence Crawford vorig jaar na zijn laatste wereldtitelgevecht in de klasse weltergewicht. Hij klopte toen Shawn Porter in Las Vegas. © AP

Profbokser deelt indrukwekkende video van dochtertje: Talaya (7) verliest schoen bij start 200 meter spurt, maar geeft niet op

Haar papa is een profbokser die na 38 kampen nog altijd ongeslagen is, maar de zevenjarige Talaya Crawford is duidelijk zelf ook een talentje. Het meisje verloor vorige zaterdag al bij de start van een loopwedstrijd haar schoen, maar van opgeven wilde ze totaal niet weten. Terecht, zo bleek. De trotse vader, Terence ‘Bud’ Crawford, postte op Instagram een video van de indrukwekkende prestatie van zijn dochtertje.

  1. Vrouw is ten einde raad en vraagt Twitter om hulp in virale post: “Hoe krijg ik deze twee kommen uit elkaar?”

    Vrouw is ten einde raad en vraagt Twitter om hulp in virale post: “Hoe krijg ik deze twee kommen uit elkaar?”

    Enkele dagen geleden kwam Twittergebruikster Chi Nguyen wel voor een heel specifiek probleem te staan. De vrouw had twee kommen in elkaar gezet tijdens de afwas, maar de kleinste kom was vast komen te zitten in de grotere kom. Na twee dagen proberen was Nguyen er nog altijd niet in geslaagd om het servies uit elkaar te halen en lanceerde ze een oproep op Twitter. “Twitter, ik heb jullie hulp nodig. Hoe haal ik deze kleine kom uit de grote zonder ze allebei te breken?”, aldus de vrouw.