De Welshe vlag met de rode draak, vooralsnog afgebeeld zonder uiterlijk kenmerk van zijn mannelijkheid.
Volledig scherm
De Welshe vlag met de rode draak, vooralsnog afgebeeld zonder uiterlijk kenmerk van zijn mannelijkheid. © Getty Images

Petitie eist dat draak op Welshe vlag mannelijk lid krijgt

Welshe activisten hebben een bijzondere petitie gelanceerd. Zij ijveren ervoor dat de draak op hun nationale vlug een upgrade krijgt en wel in de vorm van een penis. Meer dan 400 mensen hebben zich al achter die officiële eis geschaard.

 1. Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmakende ‘FIRE’
  Play
  TV

  Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmaken­de ‘FIRE’

  Streamz lost de trailer van de vierdelige documentairereeks ‘Is crypto het nieuwe goud?’ De reeks volgt negen Vlamingen en vier experten in de mysterieuze wereld van cryptovaluta en NFT’s. Ze geven elk een kritische blik op de unieke en bijzondere digitale munt. Maak kennis met de crypto-aanhangers die hun succes en tegenslagen delen. “In 2017 hebben we al onze bezittingen verkocht en dan zijn we voor bitcoin gegaan", klinkt het bij Didi Taihuttu.
 2. Opvolging verzekerd: tienjarige kleindochter Fernand Huts ontwerpt haar eigen Boerentoren
  ANTWERPEN

  Opvolging verzekerd: tienjarige kleindoch­ter Fernand Huts ontwerpt haar eigen Boerento­ren

  De Amerikaanse sterarchitect Daniel Libeskind wist deze week niet elke Antwerpenaar te overtuigen van zijn ontwerp voor de nieuwe Boerentoren van Fernand Huts, maar zelf was hij vrijdagavond wel geëmotioneerd. Niet door zijn eigen project, maar door de maquette van Huts’ kleindochter Emmanuel (10), die haar eigen toren - mét logo van Katoen Natie - mocht voorstellen aan de wereldberoemde architect.
 3. Oma nodigt per ongeluk verkeerde tiener uit voor Thanksgiving, zeven jaar later vieren ze nog altijd samen

  Oma nodigt per ongeluk verkeerde tiener uit voor Thanksgi­ving, zeven jaar later vieren ze nog altijd samen

  Thanksgiving is een traditioneel Amerikaans feest dat gevierd wordt met de hele familie en met vrienden. In 2016 nodigde oma Wanda Dench uit Arizona iedereen uit met een sms’je. Maar bij de geadresseerden stond het verkeerde nummer van haar kleinzoon. De uitnodiging kwam zo terecht bij een compleet onbekende, de 17-jarige Jamal Hinton. “Mag ik toch mee aanschuiven?”, grapte de tiener. Dit jaar vieren Wanda en Jamal voor de zevende keer op rij samen Thanksgiving.