AFP
Volledig scherm
© AFP

OVERZICHT. Deze landen geven de leukste beloningen aan gevaccineerden

In heel wat landen zijn de vaccinatiecampagnes volop aan de gang. Toch is niet iedereen overtuigd van de doeltreffendheid van de coronavaccins. Zo willen sommigen een prik in de bovenarm liever vermijden. Een aantal landen proberen zulke twijfelaars te overtuigen met behulp van enkele inventieve beloningen. Een overzicht. 

9 reacties

 • Emi Hergersberg

  3 weken geleden
  ik gun de winnaars het beste maar ik vind deze manier van overtuigen niet zou leuk. Voor mij is geld geen goede basis voor een deal. Is vaccinatie ook immunisatie ?
 • Madiq Inyamouth

  3 weken geleden
  Hier moet je al een loterij winnen om al gevaccineerd te mogen worden.
 • Jozef Vermeulen

  1 maand geleden
  Hier krijgen risicogroepen het AstraZeneca-vaccin en zijn ze pas na 3 maanden volledig gevaccineerd. Dat is een straf ipv een beloning.
 • Dirk Van Rijckevorsel

  1 maand geleden
  Ik hoef enkel Pfizer of Moderna als cadeau.
 • Eric Brocatus

  1 maand geleden
  Als dit de manier is om mensen te overtuigen dan verteld dat enorm veel over het vertrouwen van de mensen in een vaccin. Ik noem dat omkopen en tussen haakjes, gratis kaas vind je alleen in een muizenval. Hoog tijd om na te denken.
 1. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!
 2. ‘Bobcat’ zorgt voor ontruiming van middelbare school, terwijl het een vermiste huiskat is
  Play

  ‘Bobcat’ zorgt voor ontruiming van middelbare school, terwijl het een vermiste huiskat is

  In deze middelbare school worden alle leerlingen naar huis gestuurd omdat er een ‘bobcat’ wordt vastgelegd op de bewakingscamera’s. Agenten komen ter plaatse om het wilde dier te zoeken. Na een twee uur lange zoektocht vinden ze geen bobcat maar wel een vermiste kat, Kashi. De huiskat wordt overgebracht naar een asielcentrum, daar wordt zijn chip ontdekt. Zo kunnen ze hem met zijn familie herenigen.