NASA
Volledig scherm
© NASA

Ook voor onze zon is het duidelijk Halloween

Het Leukste van het WebDe Amerikaanse ruimtevaartorganisatie NASA heeft een spookachtig beeld gedeeld van onze zon ter gelegenheid van Halloween. De foto dateert eigenlijk al van vijf jaar geleden, maar duikt nu weer op.

0 reacties

 1. ‘Trick or treat’: hoe Halloween als Keltisch feest een fascinerende gedaantewisseling onderging

  ‘Trick or treat’: hoe Halloween als Keltisch feest een fascineren­de gedaante­wis­se­ling onderging

  Halloween - de dag voor Allerheiligen - is in onze contreien populairder dan ooit, maar lokt toch gemengde gevoelens uit. Voor de een het signaal om euforisch alle kostuumwinkels af te lopen, terwijl de ander er zo min mogelijk mee te maken wil hebben en een avond lang weigert om de voordeur open te doen. Maar of je het nu leuk vindt of niet: dit van oorsprong Keltisch feest is na een omweg via de VS opnieuw volledig doorgebroken in Europa - weliswaar met een commercieel tintje. En zo is dat in zijn werk gegaan.
 2. Amerikaanse vrouw decoreert badkamervloer met centjes en plakt mogelijk fortuin vast
  3

  Amerikaan­se vrouw decoreert badkamer­vloer met centjes en plakt mogelijk fortuin vast

  Een Amerikaanse vrouw uit Californië heeft 7.700 penny’s (Amerikaanse centen) aan haar badkamervloer gelijmd als decoratie. De vrouw postte het proces op de video-app TikTok. Ze wou naar eigen zeggen een originele badkamer met een ‘penny-vloer’. De penny’s zouden samen een waarde van 77 dollar (zo'n 63 euro) hebben, en voor de lijm betaalde de vrouw nog 300 dollar (zo’n 246 euro). Best goedkoop voor een nieuwe vloer, dacht ze. Wat ze echter niet doorhad, is dat ze ook enkele zeer waardevolle oude munten heeft vastgelijmd.
 3. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!