Hattie.
Volledig scherm
Hattie. © screenshot Barcroft TV

Oma (83) verslaafd aan Tinder: “Seks met vijftig jongemannen op acht maanden tijd”

De 83-jarige Hattie Retroage uit New York is na haar echtscheiding niet bij de pakken blijven zitten. De krasse dame besloot na een huwelijk van 25 jaar, waarin ze naar eigen zeggen een uitstekend seksleven had, de datingapp Tinder op haar mobiele telefoon te installeren om haar kansen op de relatiemarkt te verkennen. Resultaat? Op acht maanden tijd had ze afspraakjes met maar liefst vijftig, veel jongere, mannen. “En ik dook met ze allemaal de koffer in.”

56 reacties

 • Catherine MISTIAEN

  2 jaar geleden
  Roodkapje roept van beneden naar boven: "Oma, ik heb de wolf gezien in het bos, maar de jager, die heb ik niet gezien.""Kàn ook niet, meiske, hij ligt hier bij mij, in bed."
 • Loesje Vranken

  2 jaar geleden
  Groot gelijk dat ze haar kans grijpt en haar kan laten gaan zonder te binden.
 • Steven Goossens Schenck von Toutenburg

  2 jaar geleden
  Super toch...!
 • michel De Blay

  2 jaar geleden
  "Hem" overeind krijgen zal geen gemakkelijke taak zijn??
 • Jan Delafontaine

  2 jaar geleden
  Welke mannen gaan daar op af? Jakkes.
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  2

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.