De bestelling van de Britse vrouw voor haar man kwam zonder problemen aan. Maar het bleek een iets minder groot cadeau dan ze had gehoopt.
Volledig scherm
De bestelling van de Britse vrouw voor haar man kwam zonder problemen aan. Maar het bleek een iets minder groot cadeau dan ze had gehoopt. © Hedge Burley

Oeps: vrouw bestelt automatten online en krijgt ze ook, maar er is een piepklein probleempje

De 40-jarige Hedge Burley uit Salisbury in Engeland wilde haar man graag een speciaal verjaardagscadeau geven: automatten voor de Ford Sierra RS Cosworth van echtgenoot Mark. De matten kwamen mooi op tijd aan, maar toch voelt de vrouw zich enorm opgelicht. Twee keer raden waarom.

17 reacties

 • Tim Picarelle

  1 maand geleden
  90 euro voor echte BMW matten.
 • Peter Van Dam

  1 maand geleden
  De webshop is offline dus het gaat niet om Wish. Sommigen zouden beter eerst nadenken voor ze iets posten. Bij Wish krijg je gewoon je geld terug trouwens als de bestelling niet klopt of verzonden is. Nooit problemen gehad met die site. Maar je moet natuurlijk lezen wat in de beschrijving en reviews staat. Hier gaat het om een andere site alleszins.
 • Filip Vanlaeken

  1 maand geleden
  Hopelijk nemen officiele cryptomunten vd nationale bank snel de plaats in van creditcards, dan kan niemand nog op deze manier stelen.
 • bob jansens

  1 maand geleden
  tja bij den "bol" betaal je meestal iets meer, maar kan je altijd gratis het product terugsturen en krijg je je geld terug...
 • Geert Vaelen

  1 maand geleden
  Ook al had ze 4 echte automatten gekregen, voor die prijs weet je zeker dat je opgelicht bent. Ik koop voornamelijk mijn spullen in de winkel, dan ben ik zeker wat ik mee naar huis neem, voor zover ik het in de winkel kan inspecteren.
 1. “Hallo, hier je dochter. Mijn smartphone is in het toilet gevallen. Ik heb dringend geld nodig”: Antwerpenaar (31) riskeert 2 jaar effectief voor fraude via WhatsApp
  PREMIUM
  Koksijde/Antwerpen

  “Hallo, hier je dochter. Mijn smartphone is in het toilet gevallen. Ik heb dringend geld nodig”: Antwerpe­naar (31) riskeert 2 jaar effectief voor fraude via WhatsApp

  “Dit is de plaag van onze huidige maatschappij. Honderden mensen over heel Vlaanderen zijn er al mee geconfronteerd. De daders moeten we hard aanpakken.” De procureur in de Veurnse rechtbank wou vrijdag een signaal geven aan al wie zich met phishing inlaat en vorderde 2 jaar effectieve celstraf voor een Antwerpenaar (31). Hij wordt verdacht van WhatsApp-fraude bij een man uit Koksijde. Die is een kleine 2.500 euro lichter na een simpel berichtje.