Carol Kirkwood had geen al te beste maandag.
Volledig scherm
Carol Kirkwood had geen al te beste maandag. © BBC

Oeps: enthousiaste hond trekt bekende BBC-weervrouw omver

Weervrouw Carol Kirkwood van de BBC heeft maandagmorgen voor een grappig moment gezorgd. Ze was aanwezig bij een bloemenshow en deed er live haar weerpraatje in het ontbijtprogramma ‘BBC Breakfast’, met een speciale gast - een lieve labrador. Aan het einde ging het mis. “Kirkwood down, Kirkwood down”, klonk het grollend in de studio.

 1. Dit waren de opmerkelijkste onderbrekingen van 2020: stem op jouw favoriet en maak kans op onze ludieke kerstballen!
  Dé video van 2020

  Dit waren de opmerke­lijk­ste onderbre­kin­gen van 2020: stem op jouw favoriet en maak kans op onze ludieke kerstbal­len!

  Het einde van het jaar is traditioneel een moment om even terug te blikken op wat er de voorbije maanden gebeurd is. Het was een heftig nieuwsjaar. Heel wat momenten hebben ons ontroerd, vooral in negatieve zin. 2020 is voor velen dan ook een jaar om snel te vergeten. Gelukkig passeerden er ook dit jaar heel wat grappige, bizarre en opvallende momenten de revue. Wij gaan samen met u op zoek naar dé video van 2020. Kies uw favoriet in de diverse categorieën en maak kans op één van onze ludieke ‘De Boom in met 2020'- kerstballen!
 2. Bruine beer 480 Otis wint ‘Fat Bear Week' en wordt bekroond tot dikste beer

  Bruine beer 480 Otis wint ‘Fat Bear Week' en wordt bekroond tot dikste beer

  De bruine beer 480 Otis is verkozen als winnaar van de ‘Fat Bear Week’, een jaarlijkse online wedstrijd waarbij de dikste beer van het nationale park Katmai in Alaska wordt bekroond. De beer zal nu de titel van Bear 747, de winnaar van vorig jaar, overnemen. Met een leeftijd van 25 jaar is Otis een van de oudste beren in het park, dat ongeveer 4,1 miljoen hectaren groot is en in totaal ongeveer 2.200 beren telt.