BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Oeps! Aldi pakt door verstrooide medewerker uit met slogan: “Hoge prijs, lage kwaliteit”

Wie vandaag ‘Aldi’ opzoekt op zoekmachine Google krijgt bij de officiële bedrijfssite van de bekende supermarktketen een wel heel opvallende slogan te zien: Aldi België - Hoge prijs, lage kwaliteit. "Een foutje van een verstrooide medewerker", geeft Aldi toe.

 1. Onze huissommelier proeft en beoordeelt 20 roséwijnen uit de supermarkt: “Superlekkere rosé voor maar 4,99 euro bij Aldi”
  PREMIUM

  Onze huissomme­lier proeft en beoordeelt 20 roséwijnen uit de supermarkt: “Superlek­ke­re rosé voor maar 4,99 euro bij Aldi”

  Niet alleen in België maar ook in de rest van wereld wordt steeds meer rosé gedronken. Zelfs als de weergoden ons niet goed gezind zijn, genieten we graag van een glaasje rosé. Het goede nieuws is, dat je daar deze zomer niet diep voor in de geldbuidel hoeft te tasten. “2020 was een warm jaar, waardoor er meer geproduceerd is en er een grotere voorraad aan roséwijnen is met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Voor amper 5 euro kan je al van een superlekkere rosé genieten”, zegt onze huissommelier Sepideh Sedaghatnia, die 20 roséwijnen uit de supermarkt proeft en beoordeelt.
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  2

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.