Thinkstock
Volledig scherm
© Thinkstock

Nieuw-Zeeland eist plaats op wereldkaart op

De Nieuw-Zeelanders zijn het beu dat hun land geen plaats krijgt op vele wereldkaarten. Premier Jacinda Ardern heeft zich daarom achter "#getNZonthemap" geschaard, een campagne met een knipoog van de toeristische dienst van Nieuw-Zeeland.

4 reacties

 • Jan Delafontaine

  4 jaar geleden
  Ook belangrijk om weten is dat de wereldkaarten gemaakt door onze landgenoot Mercator totaal onrealistisch zijn. Landen ten zuiden van de evenaar zijn veel groter in realiteit.
 • Paul De Mol

  4 jaar geleden
  Weer veel geblaat om niets. Ik heb een poging gedaan om een wereldkaart te vinden zonder Nieuw-Zeeland. Vruchteloos!
 • Roland Magnums

  4 jaar geleden
  Dat ze bij ons Brussel dan maar wegknippen, een hele bezuiniging en overschot op de begroting. Wel eerst de Zuidertoren verhuizen aub.
 • Stefanie van Dijk

  4 jaar geleden
  Een wereldkaart waar landen ontbreken is geen wereldkaart ! Ik geef ze groot gelijk!
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  5

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 1. Amerikaanse tiener die werd toegelaten tot 72 (!) universiteiten geeft advies aan mede-studenten: “Mik zo hoog mogelijk”

  Amerikaan­se tiener die werd toegelaten tot 72 (!) universi­tei­ten geeft advies aan me­de-studenten: “Mik zo hoog mogelijk”

  Een tiener uit de Amerikaanse staat Florida wil leeftijdsgenoten motiveren nadat ze werd toegelaten tot niet één, maar wel 72 universiteiten. De 18-jarige Ja’Leaha Thornton begon zich in september voor maar liefst 90 universiteiten kandidaat te stellen (in de Verenigde Staten moeten studenten toegelaten worden vooraleer ze aan een universiteit of hogeschool kunnen starten, nvdr.). “Ik weet dat het proces voor velen vaak stressvol kan zijn. Daarom besliste ik om er een wedstrijd van te maken in plaats van mezelf op te jagen. Ik wou zien hoeveel scholen me zouden toelaten”, vertelt de studente.