Volledig scherm
© Adele Landauer

Naakte badgast achtervolgt everzwijn dat ervandoor gaat met zijn laptop in Duitsland

Er is hilariteit op sociale media over foto’s van een naakte man die een everzwijn achtervolgt dat ervandoor ging met zijn laptop. De feiten gebeurden aan de Duitse Teufelssee, een gletsjermeer in het Grunewald bij Berlijn.

39 reacties

 • Gerry Cle

  5 maanden geleden
  Groots van die man om toestemming te geven om foto's van zichzelf in die grappige situatie openbaar te maken.
 • Renaat Moerman

  6 maanden geleden
  Heeft hij zij laptop terug ? Als het een (dure) ultrabook was geweest was ik ook bereid om in adamskostuum een spurtje in te zetten.
 • Danielle van Bergen

  6 maanden geleden
  Kon er dan echt niemand helpen
 • Tina Colpaert

  6 maanden geleden
  Zalig en een lesje voor de man zwemmen daar heb je geen laptop voor nodig niet naakt en ook niet met zwemkleren aan!
 • Christine Laevers

  6 maanden geleden
  Heel plezant! Ik sta er wel versteld van dat een everzwijn daar zo tam is en aan de haal gaat met een plastic zak. Waarschijnlijk worden die beesten daar gevoed door picknickende mensen want ze associeren een plastic zak al met eten. Dat is minder plezant.
 1. Belgische fan krijgt boodschap van Taylor Swift na grappige situatie op Twitter: “Ik heb twee weken geen internet, hopelijk doet Taylor intussen niets groots”
  Celebrities

  Belgische fan krijgt boodschap van Taylor Swift na grappige situatie op Twitter: “Ik heb twee weken geen internet, hopelijk doet Taylor intussen niets groots”

  “Ik ga kamperen en ik zit twee weken zonder internet. Als Taylor Swift iets groots doet, laat het me dan weten.” Met die profetische woorden verliet de Belgische Delphine (16) Twitter op 18 juli. Een week later dropte Swift uit het niets een volledig nieuw album: ‘Folklore’, waardoor de tweet van Delphine viraal ging.
 2. Guga Baúl zit met de handen in het haar: “Maurice (2) slaapt nog altijd niet door en we weten niet waarom”
  PREMIUM
  Showbizz

  Guga Baúl zit met de handen in het haar: “Maurice (2) slaapt nog altijd niet door en we weten niet waarom”

  Wie zich mét mondmasker naar de bioscoop begeeft, kan er kiezen voor de nieuwe animatiefilm ‘De Wraak van de Ninja’. Guga Baúl (35) zet daarin een indrukwekkende prestatie: hij sprak maar liefst 42 verschillende stemmen in. “Jammer genoeg werd ik niet per dag maar per stem betaald”, grapt hij in Story. Verder is het ‘huilen met de pet op’ deze zomer, vertelt hij. “De overheid houdt totaal geen rekening met de culturele sector. We worden zo ondergewaardeerd.” En dan zijn er nog de slaapproblemen van zijn zoontje Maurice (2). “Tine en ik zijn vermoeid en prikkelbaar, zeker nu de balans werk-privé niet goed zit.”
 1. De Croo richt zich in laatste woorden tot jongeren: "Het einde wordt een nieuw begin"
  Play

  De Croo richt zich in laatste woorden tot jongeren: "Het einde wordt een nieuw begin"

 2. Dit is de ongelofelijk schattige Ponkey de shezel
  Play

  Dit is de ongelofe­lijk schattige Ponkey de shezel