Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © REUTERS

Miljardairs voor even: Amerikaanse bank stort per ongeluk 50 miljard dollar op rekening van koppel

Toen de Amerikaanse Darren James en zijn vrouw vorige week hun bankrekening nakeken, schrokken ze zich een bult. Zo merkte het koppel dat er plots een som van 50 miljard dollar (zo’n 42 miljard euro) op hun rekening was verschenen. De Amerikaanse bank Chase Bank zou de som foutief hebben gestort, waardoor James en zijn vrouw vier dagen lang miljardairs waren. 

10 reacties

 • jan Vermeulen

  3 maanden geleden
  Ik zou alles op een ander rekening zetten .en terug betalen per maand aan 100€ .
 • bryan de ceuster

  3 maanden geleden
  Zelfs 0,1 % rente is toch ook al mooi 250.000 dollar aan rente dat ze hebben verdiend op die paar dagen, mooi toch?
 • Annie Vancauteren

  3 maanden geleden
  De wereld is aan de elite. Er wordt over ons beslist. Maar we mogen er nooit bij zijn. Wij zijn niet uitgenodigd.
 • Dimitri De Witte

  3 maanden geleden
  Gegeven is gegeven.
 • Gilbert Rodts

  3 maanden geleden
  Ik dacht alles waar je niet heb omgevraagd en wat je krijgt ook van jou is en je mag houden ?
 1. Pech, pech, pech: dieven moeten elektrische step achterlaten wegens platte batterij, en even later worden ze nog opgepakt ook
  Scherpenheuvel-Zichem/Diest

  Pech, pech, pech: dieven moeten elektri­sche step achterla­ten wegens platte batterij, en even later worden ze nog opgepakt ook

  Een bewoner en de buurman van een huis in de Ernest Claesstraat in Scherpenheuvel-Zichem merkten afgelopen woensdag rond 16 uur dat twee dieven er vandoor gingen met de elektrische step die geparkeerd stond in de garage van de woning. De verdachten moesten de step echter al snel achtergelaten omdat de batterij leeg was en vluchtten verder via de spoorweg richting Testelt.
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).