RV
Volledig scherm
© RV

Meisje (6) zorgt elke dag voor verlamde vader nadat moeder hen verliet en ze klaagt nooit

Het Leukste van het WebEen 6-jarig meisje uit China oogst bewondering op sociale media nadat een aantal video’s viraal gingen waarin te zien is hoe ze voor haar verlamde vader zorgt. Tian Haicheng (40) kreeg twee jaar geleden een ongeval en zit sindsdien in een rolstoel. Een paar maanden na de crash verliet zijn vrouw hem. En nu zorgt de kleine Jia Jia dus voor hem. Zonder ooit te klagen.

18 reacties

 • Eric Rijniers

  3 jaar geleden
  Respect
 • Francis Smet

  3 jaar geleden
  Bewondering voor dat meisje, maar dit zal nooit kind kunnen zijn op deze manier. De instanties schieten hier duidelijk tekort. Erg, je vraagt je soms af waarom wij hier rondlopen. Rampen, ziektes enz.... waar moet dit kind nog plezier in vinden, naar school gaan ? Toffe ontspanning!
 • jintha peeters

  3 jaar geleden
  zeer prachtig jammer dat het kind geen kind meer kan zijn en dat hij zijn zoontje niet meer ziet hopelijk vindne ze zijn vrouw en krijgt ze eens een goede bolwassing voor haar daad
 • Marc Geerts

  3 jaar geleden
  @Moussa...zo hoort het niet als 6 jarige te zorgen voor je vader, maar ik bewonder haar wel, de overheid schiet hier tekort, een kind van 6 jaar dient op school te zitten en te spelen, niet dus zoals jij zegt. Maar ze is een heldin voor mij.
 • Christine Laevers

  3 jaar geleden
  Ik vind dit niet zo prachtig. Ik vind het schrijnend dat overal ter wereld jonge meisjes voorbestemd worden voor dienende en verzorgende taken. Terwijl hun mannelijke leeftijdsgenoten ...