De kat van Michael Hubank, doodleuk op het bed bij de buren.
Volledig scherm
De kat van Michael Hubank, doodleuk op het bed bij de buren. © Michael Hubank Twitter (@generoom)

Man ziet op vastgoedwebsite zijn kat doodleuk op het bed van de buren liggen: heerlijk Twitterdraadje dat volgt bevestigt dat katten echte overlopers zijn

Een heerlijk Twitterdraadje vol gekke verhalen en foto’s van avontuurlijke en inbrekende katten gaat viraal. Het begon allemaal met een opvallende tweet van ene Michael Hubank, die onlangs uit nieuwsgierigheid een kijkje nam op een vastgoedwebsite, nadat zijn buren hun huis te koop hadden gezet. Wat zag de Brit op het bewuste zoekertje? Zijn kat, languit op het bed van de buren.

6 reacties

 • Viviane Geerts

  3 weken geleden
  We hebben altijd katten gehad. Toen we enkele jaren geleden verhuisden hadden we er geen meer. We gingen er ook geen meer nemen. Na 1 maand glipte de jonge poes van de buren bij ons binnen. Sindsdien co ouderschap, smorgens komt de poes toe als de buren gaan werken, savonds gaat hij weer naar huis. Ideale regeling, zeker voor de poes!
 • Gino Denil

  3 weken geleden
  Nog nooit aan een kat begonnen. En al heel mijn leven gehad. Komen gewoon vanzelf. Observeren je eerst een tijdje. Stappen dan binnen en blijven. Zelfs in de stad. Deed mijn deur open. Zat een mooie zwarte poes op de stoep van de voordeur. Stapte binnen, bleef en gaf als dank nog wat kleintjes terug. De voorlaatste die ik had was heel populair onder katten, bracht zelfs alle vriendjes van de straat mee. Liet hen eten en nestelde zich met hen op de gezelligste plekken. Nu hou ik mijn deur dicht.
 • Leen Jacobs

  3 weken geleden
  Haha, hier ook al de kat van de buren, die doodleuk, plots binnen, voorbij wandelt richting eetbakje en mijn kat die er verbouwereerd op toekijkt;)
 • guido van der heyden

  3 weken geleden
  heb er hier ook zo een van de buren die denk dat het hier een hotel is
 • Johan Vervaeck

  3 weken geleden
  Als wij katten hebben, lopen die steeds over naar de buren. En doordat ze daar heel knus behandeld worden, blijven ze daar dan.
 1. Tiener haalt gevaarlijke stunt uit op rijdende bus
  Play

  Tiener haalt gevaarlij­ke stunt uit op rijdende bus

 2. Alerte spoorwegarbeider redt kind van aanstormende trein
  Play

  Alerte spoorwegar­bei­der redt kind van aanstormen­de trein