Volledig scherm
© belga

Los jij de nieuwe puzzel op? De moeilijkste meerkamp ooit

Vorige week namen we met de Usain Bolt-puzzel afscheid van de Olympische Spelen. Maar omdat we er toch nog een beetje heimwee naar hebben en we toch weer vier jaar moeten wachten, doen we er nog een olympische puzzel bij. Met deze keer in de hoofdrollen: Nafi Thiam, Thomas Van Der Plaetsen en Hans Van Alphen.

 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 2. Dit is niet iedereen gegeven: VRT-journalist blijft ijzig kalm terwijl er wesp op zijn gezicht zit
  4

  Dit is niet iedereen gegeven: VRT-journalist blijft ijzig kalm terwijl er wesp op zijn gezicht zit

  “TV-beeld van de dag”, “Respect om zo kalm te blijven” en “De winnaar van de persprijs 2021 voor koelbloedigheid is bij deze gekend”. Het zijn maar enkele van de reacties op Twitter op een opmerkelijk incident tijdens Het Journaal donderdagmiddag. Hoe VRT-journalist Koen Wauters erin slaagde om zó rustig te blijven terwijl er tijdens zijn liveverslag een wesp op zijn gezicht landde? Het is een raadsel.
 1. Medische primeur in Lier: Heilig Hartziekenhuis laat robotarm gaten boren bij nek- en rugoperaties
  Play

  Medische primeur in Lier: Heilig Hartzieken­huis laat robotarm gaten boren bij nek- en rugopera­ties

 2. Man gooit gigantische alligator de lucht in
  Play

  Man gooit giganti­sche alligator de lucht in