Volledig scherm
© RV

Lerares toont hoe hamburger en frieten van McDonald’s er na 24 jaar uitzien

Wat gebeurt er als je een hamburger van McDonald’s meer dan twintig jaar in een zakje laat zitten? Dat is het uitgangspunt van een filmpje dat vijf dagen geleden op TikTok werd gezet en intussen 3,9 miljoen views en meer dan een half miljoen likes vergaarde.

  1. Wie is populairder dan Acid en Céline en Michiel? Dit zijn de 10 Vlaamse YouTubers met de meeste abonnees (en zoveel verdienen ze gemiddeld)
    PREMIUM
    Showbizz

    Wie is populair­der dan Acid en Céline en Michiel? Dit zijn de 10 Vlaamse YouTubers met de meeste abonnees (en zoveel verdienen ze gemiddeld)

    De YouTube-oorlog tussen Nathan Vandergunst (21), beter bekend als Acid, en het Herzeelse koppel Céline Dept (20) en Michiel Callebaut (24) domineerde de voorbije dagen de voorpagina’s en nieuwsuitzendingen. Filmpjes over de hele kwestie behaalden vlotjes een miljoen views en tonen aan dat het videoplatform nog steeds hot is. En dat er geld mee te verdienen is, als je populair genoeg bent tenminste. Wij zetten de 10 Vlaamse YouTubers met de meeste abonnees op een rijtje en gaan na hoeveel kijkers je moet halen om er je boterham mee te verdienen.