Twitter
Volledig scherm
© Twitter

Leraar ziet leerling slapen tijdens les. Zijn onverwachte reactie kan op bewondering rekenen

OnderwijsEen leraar uit Cheney in de Amerikaanse staat Washington krijgt veel bijval voor de manier waarop hij omging met een meisje dat in slaap viel tijdens zijn les. In plaats van haar te straffen, reageerde Monte Syrie op een heel andere manier. Hij deed zijn verhaal op Twitter.

53 reacties

 • Tim Massie

  3 jaar geleden
  Aan al de mensen die telkens een positief verhaal neerhalen met negatieve comments, leer positiever in het leven te staan. Het zal deugt doen. Met al het negatieve in de wereld moet je verhalen als dit in een positief daglicht laten.
 • Sabine Van de Kerkhove

  3 jaar geleden
  Is van alle tijden, heb indertijd ook een middagdutje gedaan(en niet van teveel klusjes, maar van uitgaan) van 1/2uur overtijd in de les, en de lerares vroeg waarom te laat tja overslapen. Ze vroeg gewoon of het deugd gedaan had !!!!!! Zo speciaal is het niet....gewoon menselijk maar tegenwoordig uitvergroot.
 • Chris Hom

  3 jaar geleden
  Deze reactie van de leerkracht is een uitzondering op de regel in ons wereldje waar we altijd direct klaarstaan met een verwijtend vingertje als de zaken niet lopen zoals de regeltjes ons voorschrijven. Kan een voorbeeld zijn voor degenen die voor t minste zitten te hakketakken op hun medemens !
 • Henk Lefevre

  3 jaar geleden
  Onze hedendaagse maatschappij ... Maakt hij ze wakker is het verkeerd, laat hij ze slapen is het verkeerd. TOP dat een leerkracht zijn studenten kent en begrijpt. Strenge leerkrachten brengen je meer bij ? Onzin ! Slapen deed ik niet, anders kreeg ik een bordveger naar mijn hoofd geslingerd maar naar mijn aandacht kon hij ook fluiten. Maar niettegenstaande mijn "slecht" gedrag ben ik toch met succes afgestudeerd aan de universiteit.
 • Lies Marie Coulier

  3 jaar geleden
  Maryke is geboren in het verkeerde tydperk...