Deze agenten wisten even niet waar ze het hadden.
Volledig scherm
Deze agenten wisten even niet waar ze het hadden. © Gendarmerie du Nord

Komt een Belg bij de politie met een mitrailleur op zijn motorkap...

BizarOoit al aan gedacht om een mitrailleur op je motorkap te plaatsen? Geen goed idee. Dat mocht deze Belgische bestuurder ondervinden bij een verkeerscontrole in Frankrijk. De Franse politie laat weten dat het verboden is om een wapen, zelfs wanneer het is nagemaakt, te installeren op je auto.

18 reacties

 • Thomas Lambaerts

  2 maanden geleden
  Amai amai de plezier politie is hier ook massaal aanwezig precies. Zo een overdreven reacties op een versierde auto voor een evenement.
 • Peter De vos

  2 maanden geleden
  Zéér onvolwassen,marginaal gewoon,of is dat "wapen" Misschien om iets anders te compenseren??
 • JOANNES HOSTE

  2 maanden geleden
  @Martina Desplenter, klopt en ook het dragen van replica wapens is hier verboden. En ook de verhoge luchtinlaat is verboden in België. In België moet een voortuig immers in zijn originel staat blijven, of je mag er niet mee op de openbare weg en elke verandering moet steeds papieren hebben en gekeurd worden, zelfs een trekhaak.
 • Daniel Corstjens

  2 maanden geleden
  Wat als hij bij een dodelijk ongeval zou betrokken zijn? Ik wil niet in zijn schoenen staan dan!
 • Guy Custers

  2 maanden geleden
  Onnozelaar van het jaar!
 1. Boze klant wil extra ketchup en begint dan te tieren dat ze te veel krijgt
  Play

  Boze klant wil extra ketchup en begint dan te tieren dat ze te veel krijgt

  Een klant van een McDonald’s vraagt extra ketchup op haar hamburger en wordt dan kwaad omdat ze te veel kreeg. Ze wil ‘de manager’ spreken, gedrag dat ze in de VS toeschrijven aan een zogenaamde ‘Karen’. De vrouw begint te tieren, duwt de hamburger plat op de toonbank en verwijt het personeel dat ze haar uitlachen “omdat ze op dieet is”. Het is niet duidelijk of het incident echt is, maar de beelden gaan wel de wereld rond.
 2. Iederéén heeft zo’n zak vol met zakken, maar Nederlander Jasper heeft een oplossing: “Albert Heijn, mag ik ze aan je teruggeven?”

  Iederéén heeft zo’n zak vol met zakken, maar Nederlan­der Jasper heeft een oplossing: “Albert Heijn, mag ik ze aan je teruggeven?”

  Het overkomt iedereen: oei, een boodschappentas vergeten mee te nemen naar de supermarkt. Of oei, wat meer gekocht dan in mijn zakken past en geen dozen te zien. Dan moet je noodgedwongen aan de kassa nog maar eens een nieuwe herbruikbare plastic zak kopen, met als resultaat een groeiende berg van zakken thuis. Nederlander Jasper van ‘t Wel (24) vindt dat heel vreemd. Hij gaat nu viraal met een opvallend idee: “Appie (bijnaam voor Albert Heijn, red.), mag ik alsjeblieft mijn zak vol zakken aan je teruggeven?”, schrijft hij in een post op LinkedIn. Intussen is de Nederlander al uitgenodigd op het hoofdkantoor van Albert Heijn.