Vooruit-voorzitter Conner Rousseau in Nieuwpoort.
Volledig scherm
Vooruit-voorzitter Conner Rousseau in Nieuwpoort. © Photo News

Kassierster #Deborah al de hele dag trending topic op Twitter

‘Deborah’ is al de hele dag een trending topic op Twitter. Directe aanleiding hiervoor is Vooruit-voorzitter Conner Rousseau. “Ik krijg aan de kassierster in Nieuwpoort, Deborah, niet uitgelegd dat er winst wordt gemaakt en er dividenden worden uitgekeerd aan de aandeelhouders, maar er voor haar geen loonopslag in zit”, klonk het woensdagavond in ‘Terzake’. Reden genoeg voor twitteraars om met de hashtag #deborah in de weer te gaan. Een bloemlezing.

0 reacties

 1. 
"Leg mij eens uit waarom de sleutel aan mij plakt?" Joanna komt in parlement demonstreren hoe magnetisch ze is na vaccinatie
  Play

  "Leg mij eens uit waarom de sleutel aan mij plakt?" Amerikaan­se Joanna komt in parlement demonstre­ren hoe 'magnetisch' ze is na vaccinatie

  Over de coronavaccins doen de gekste verzinsels de ronde. Eentje daarvan is dat een inenting je lichaam magnetisch maakt, iets wat een vrouw wilde komen demonstreren in het parlement van de Amerikaanse staat Ohio. Joanna Overholt, nota bene een verpleegster, haalde in een commissie een sleutel boven die ze tegen haar borstkas drukte. “Leg mij eens uit waarom de sleutel aan mij plakt?”, vroeg ze. Haar optreden gaat viraal en leidt tot heel wat hilariteit.
 2. Schattig maar gevaarlijk. In Maasmechelen lopen de everzwijnen op straat: “Vermijd oogcontact met ze”
  Play
  Eisden

  Schattig maar gevaarlijk. In Maasmeche­len lopen de everzwij­nen op straat: “Vermijd oogcontact met ze”

  Het Limburgse Eisden, een deelgemeente van Maasmechelen, wordt geplaagd door everzwijnen. De beesten blijven doorgaans in het Nationaal Park Hoge Kempen, maar sinds een paar maanden komen ze paraderen in de straten van Eisden. Ze vormen zo een gevaar voor het verkeer en vernielen ook tuintjes. De gemeente breekt zich nu de kop over een oplossing voor de everzwijnenplaag.