Buzz Lightyear tijdens zijn avontuur op de luchthaven, en de kleine Hagen achteraf herenigd met Buzz.
Volledig scherm
Buzz Lightyear tijdens zijn avontuur op de luchthaven, en de kleine Hagen achteraf herenigd met Buzz. © Southwest Airlines

Jongetje (2) verliest zijn Buzz Lightyear op het vliegtuig, grondafhandelaar bezorgt speeltje in magisch pakket terug aan kind

Toen een grondafhandelaar uit Arkansas onlangs een achtergelaten Buzz Lightyear vond op een vliegtuig, ging hij wel heel ver om het kindje dat het speeltje was vergeten te herenigen met de ruimtevaarder. Hagen (2) was dolblij toen hij een magische doos ontving met daarin zijn verloren gewaande Buzz, een brief over diens grootse ‘missie’ en foto’s van het avontuur dat hij had beleefd. Ja, luchthavenmedewerker Jason ging echt to infinity and beyond voor dit jongetje.

28 reacties

 • Koenraad Verstraeten

  1 jaar geleden
  Deze kleine doch mooie reportage is als een oase in de dorre Corona-nieuws-woestijn! Top, HLN!! Meer van dit kunnen we best smaken!
 • Ben Vaneigens

  1 jaar geleden
  Als dit geen kindervriend is met nog altijd de kinderfantasie.
 • mike dobbels

  1 jaar geleden
  top top top
 • Wim Brion

  1 jaar geleden
  Alle respect voor deze man
 • Erik Van Meervenne

  1 jaar geleden
  Prachtig verhaal. Een kind kan ontroostbaar zijn na zo een verlies, een mens met een gouden hart.
 1. Belg drinkt gemiddeld 2,2 kopjes koffie per dag: welk van de vijf types koffiedrinker ben jij?
  HLN Shop

  Belg drinkt gemiddeld 2,2 kopjes koffie per dag: welk van de vijf types koffiedrin­ker ben jij?

  De Belg gemiddeld 2,2 kopjes koffie per dag En dat is helemaal niet ongezond. In lage dosissen zou cafeïne het risico op hart- en vaatziekten, Alzheimer en huidkanker verminderen. Met zijn allen aan de koffie dan maar! Je kan het veelzijdige goedje op talloze manieren serveren en ook de zetwijze heeft een grote invloed op de smaak. Hoe bereid jij je favoriete kopje? HLN Shop zocht voor ieder type koffieslurper een bijpassend koffiezetapparaat.