.
Volledig scherm
. © Thinkstock

“Je kan de hoogte van de lades van je vaatwasser verstellen!” Mike maakt met simpele ontdekking duizenden mensen blij

De Ier Mike McLouglin wast al tien jaar zijn grootste borden zelf af, omdat ze niet in zijn vaatwasmachine passen. Maar enkele dagen geleden ontdekte hij dat hij de hoogte van de lades kan verstellen, een wereld van verschil. En blijkbaar was hij niet de enige die niet op de hoogte was van deze ‘verborgen functie’. Op Twitter zwaaien mensen hem massaal lof toe.

59 reacties

 • Hilde Leysen

  5 jaar geleden
  Ik heb ook iets ongeloofelijks ontdekt, als je een bril opzet kun je er door kijken.
 • Wim De Craene

  5 jaar geleden
  Meeste machines hebben zelf een apart programma waardoor je het bovenste of onderste rek eruit kan halen om nog grotere borden of potten erin te steken .
 • Ferdinand Engelbeen

  5 jaar geleden
  Probleem is dat niemand (mezelf inbegrepen) begint met de handleiding te lezen en alles zelf uitprobeert. Pas als men er niet meer uitkomt wordt de handleiding er bij gehaald. Overigens hebben de huidige apparaten zoveel functies die je nooit gebruikt, dat het behoorlijk verwarrend is en uiteindelijk gebruik je er maar één of twee van...
 • Chris Van den Eynde

  5 jaar geleden
  typisch gevalletje van de handleiding nooit doorlezen te hebben, het loont nochtans de moeite....
 • mich lee

  5 jaar geleden
  Je kan bijna elke handleiding van elk toiestel downloaden van het internet als je deze kwijt bent Kim. gewwon in google manual en dan merk en type toestel intikken en je vind deze direct terug.