De man wandelde maar liefst 450 kilometer om af te koelen na een echtelijke ruzie.
Volledig scherm
De man wandelde maar liefst 450 kilometer om af te koelen na een echtelijke ruzie. © thinkstock

Italiaanse ‘Forrest Gump’ stormt huis uit na ruzie met vrouw en wandelt 450 kilometer - tot hij een coronaboete krijgt

Een Italiaanse man die even tot zichzelf wilde komen na een ruzie met zijn vrouw, heeft een wandeling gemaakt van maar liefst 450 kilometer. Het kwam hem op een boete van de politie te staan, omdat hij op zijn tocht de coronaregels overtreden zou hebben.

 1. Amerikaanse weldoeners verstoppen geld in dozen luiers en babyvoeding om kersverse ouders te steunen

  Amerikaan­se weldoeners verstoppen geld in dozen luiers en babyvoe­ding om kersverse ouders te steunen

  Een Amerikaans koppel uit de staat Californië heeft een goede daad verricht voor kersverse ouders. Ze verstopten 1.000 dollar (zo’n 822 euro) in dozen met luiers en babyvoeding in winkels van supermarktketen Target. Op sociale media deelde het koppel, Krystal en Patrick Duhaney, dat ze in het verleden zelf hebben ondervonden hoe moeilijk het is om als nieuwe ouders rond te komen. Daarom wilden ze anderen nu een handje toesteken.
 2. Lenny (28) verpulvert wereldrecord ultrawandelen voor jongeren: “Voor sommige tochten sta ik al om 2 uur ‘s nachts op”
  PREMIUM
  Erpe-Mere

  Lenny (28) verpulvert wereldre­cord ultrawande­len voor jongeren: “Voor sommige tochten sta ik al om 2 uur ‘s nachts op”

  Van 15 januari tot 6 december legde Lenny Bassleer uit Erpe-Mere al stappend liefst 10.000 kilometer af. Het maakt hem meteen wereldrecordhouder voor het ultrawandelen bij jongeren. “Het vorige record was ongeveer 8.500 kilometer op een jaar door een veertigjarige, maar het record kloppen was oorspronkelijk niet het doel. Ik geniet gewoon van het wandelen, het gezelschap, de stilte en de natuur.”