Het beeld waarmee Chloe Clem viraal ging.
Volledig scherm
Het beeld waarmee Chloe Clem viraal ging. © Screenshot YouTube/Lily & Chloe

Internetsensatie ‘side-eyeing Chloe’ verkoopt virale meme

Chloe Clem, het meisje dat een internetsensatie werd toen een foto van haar in 2013 viraal ging, verkoopt het originele beeld nu voor duizenden dollars. Toen Chloe, die nu 10 is, twee jaar oud was, nam haar moeder Katie een video op waarin ze haar dochters met een reis naar Disneyland verrast. In de video lijkt Chloe niet onder de indruk, tot grote hilariteit van heel wat internetgebruikers. 

0 reacties

 1. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. Mason (6) weigert mondmasker af te zetten voor schoolfoto: “Mama heeft gezegd dat ik het op moet houden”
  53

  Mason (6) weigert mondmasker af te zetten voor schoolfoto: “Mama heeft gezegd dat ik het op moet houden”

  Een 6-jarige jongen uit de Amerikaanse staat Nevada gaf een duidelijk antwoord toen de schoolfotograaf hem op de eerste schooldag vroeg om zijn mondmasker af te zetten voor de foto. “Mijn mama heeft gezegd dat ik mijn masker op moet houden”, was de reactie van Mason. Zelfs wanneer de fotograaf het nog eens vroeg, hield de jongen voet bij stuk. “Volgens mijn mama mag ik het alleen afzetten wanneer ik aan het eten ben op een afstand van iedereen”, klonk het vastberaden.