Willie Murphy, een ex-bodybuildster met een volle prijzenkast.
Volledig scherm
Willie Murphy, een ex-bodybuildster met een volle prijzenkast. © RV

Inbreker mispakt zich aan bejaarde bodybuildster: Willie (82) gaat hem te lijf met tafel en bezem tot politie komt

Een inbreker in Rochester (New York) dacht een makkelijke slag te slaan bij een bejaarde vrouw. De man wist alleen niet dat de 82-jarige Willie Murphy in feite een glorieuze ex-bodybuildster is. Ze ging de man te lijf met een tafel en bezem, daarna hield ze hem vast tot de politie arriveerde.

4 reacties

 • Ludo Hermans

  2 jaar geleden
  Rarara, hoe zou Geens, samen met zijn nummer 2 (Desanfants) geoordeeld hebben?
 • Rene Dannau

  2 jaar geleden
  doe het hier en je gaat als slachtoffer goed betalen en in het gevang.
 • Wesley Kenis

  2 jaar geleden
  Doe dat in België en het word zelf opgepakt en krijgt de dader nog een "werkloosheidsvergoeding" voor de dagen dat hij niet kan gaan "werken". Goed gedaan zou ik zeggen!!!
 • vangeel guido

  2 jaar geleden
  Goed zo op die klot..n.
 1. Cameraman steelt de show tijdens loopwedstrijd

  Cameraman steelt de show tijdens loopwed­strijd

  Een student van de universiteit Datong in de Chinese provincie Shanxi heeft de show gestolen tijdens een sprint. Hij wilde zijn medestudenten vastleggen op beeld en liep met hen mee. Op beelden is te zien hoe hij erin slaagt hetzelfde tempo te behouden als zijn medestudenten, en dit terwijl hij een camera vastheeft. De beelden gingen al snel viraal. De cameraman werd door verschillende mensen online geprezen. Zo reageerden enkelen dat hij de echte winnaar is van de sprint.
 2. Achtjarig jongetje verkoopt Pokémonkaarten om operatie van zijn puppy te kunnen betalen
  Play

  Achtjarig jongetje verkoopt Pokémon­kaar­ten om operatie van zijn puppy te kunnen betalen

  De Amerikaanse Bryson Kliemann (8) is een grote dierenvriend. Wanneer hij een puppy krijgt, ontstaat er dan ook meteen een hechte vriendschap. Maar na vier maanden blijkt puppy Bruce plots ziek te zijn met het hondenvirus Parvo. Omdat Bryson zijn ouders de dure operatie niet kunnen betalen, besluit de achtjarige jongen het heft in eigen handen te nemen. Hij gaat met een kraampje langs de kant van de weg zitten om zijn geliefde Pokémonkaartencollectie te verkopen en zo geld in te zamelen om zijn puppy te redden.