Emily Rose (27).
Volledig scherm
Emily Rose (27). © TikTok/msemilyrose11

“Ik heb nog nooit gekust": bekentenis van 27-jarige Emily gaat hard op TikTok

De 27-jarige Emily Rose heeft nog nooit gekust en is nog nooit met iemand naar bed geweest. En heel de wereld mag dat weten, want de Engelstalige vrouw deed haar bekentenis in een filmpje op TikTok, dat druk bekeken wordt. Emily wil lotgenoten juist laten weten dat ze niet alleen zijn.

28 reacties

 • roland arents

  1 jaar geleden
  ik was ook al 26 jaar toen ik voor het eerst werd gekust.
 • roland arents

  1 jaar geleden
  ik was ook al 26 jaar toen ik voor het eerst werd gekust.
 • Gunter Verleyen

  1 jaar geleden
  Je zou er versteld van zijn hoeveel na hun 20 nog maagd zijn, al die mooipraters en stoeiers dat ze op hun 12 al van de bil zijn geweest, gewoon prietpraat om zich interessant te maken
 • Karel Van der Merwe

  1 jaar geleden
  Ze lijkt me een uitstekende kandidaat voor de Belgische editie van Blind Getrouwd, daar wordt van alles gedaan behalve geknuffeld, gekust en sex bedreven, bang als men is wat bomma daarvan zal vinden.
 • Albain Van Eycke

  1 jaar geleden
  Niet zeveren he, ik ben bijna 70 en geloof me in die tijd was het ook van jan. Ik was 14 toen ik ontmaagd werd door een knappe vrouw van 34, ik kan je zeggen dit was voor mij het evenement van de eeuw
 1. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
  Livios

  Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.
 2. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.