-
Volledig scherm
- © Screenshot YouTube

“Ik ben hier, ik ben geen kat”: onbedoelde Zoom-kattenfilter van advocaat gaat viraal

Rechtspraak via Zoom is in deze coronatijden wereldwijd ingeburgerd. Een pleidooi houden voor de webcam loopt niet altijd gesmeerd, iets waar Texaan Rod Ponton over mee kan spreken. De kattenfilter die bij zijn Zoom stond ingesteld, kreeg de arme man maar niet weg. Het filmpje gaat flink viraal.

5 reacties

 • Alexa Grieken

  1 week geleden
  Zoom is rotzooi, discord is veel beter.
 • Gert Van Bunderen

  2 weken geleden
  Zoom is, bij goed gebruik, een van de vlotst werkende tools voor online vergaderingen of lessen. Wij hebben zo al duizenden misschien wel tienduizenden sessies gehad zonder enig probleem wat niet gezegd kan worden van de andere tools. Vandaar ook de populariteit van zoom: vlot, gebruiksvriendelijke en betrouwbaar.
 • Gert Veer

  3 weken geleden
  Zoom is dan ook totaal ongeschikt voor alles wat gekakel in de familiale of vriendensfeer overstijgt. Gebruik indien mogelijk robuuste, veilige en vooral professionele software ook thuis, niet omgekeerd!
 • Steven De Baerdemaeker

  3 weken geleden
  Daarom gebruik je je werk computer niet als privé computer.
 • iryska kosynsky

  3 weken geleden
  Grappig!!
 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Gigantische ijsberg van 1.270 km² scheurt af van Antarctica
  Play

  Giganti­sche ijsberg van 1.270 km² scheurt af van Antarctica

 2. Vrienden vormen menselijke ketting om hond te redden
  Play

  Vrienden vormen menselijke ketting om hond te redden