Premier Wilmès met de befaamde powerpointpresentatie.
Volledig scherm
Premier Wilmès met de befaamde powerpointpresentatie. © BELGA

“Hou je Powerpoint simpel”, maar zo had de Veiligheidsraad het niet begrepen: de leukste mopjes

“Hou het zo simpel mogelijk”. Een vuistregel bij elke presentatie, maar de Nationale Veiligheidsraad was die even vergeten bij de voorstelling van de exitstrategie voor ons land. De Powerpoint-presentatie eiste een hoofdrol op tijdens de persconferentie. En niet omdat ze zo helder was. 

14 reacties

 • Bruno Billen

  1 jaar geleden
  Na soortgelijke vertoning,hoe kan je zo een bende nog geloven of naar waarde schatten?
 • patrick feyen

  1 jaar geleden
  Dit is de reden waarom we terug naar 1 regering moeten! niet 3 of 6 die dan eerst nog moeten overleggen en dat is een enorme besparing! Verkiezingen en de meerderheid bestuurt. Iedereen in de regering 2 talig.
 • vandekempen bart

  1 jaar geleden
  we worden geregeerd door een nepregering, gedomineerd door franstalige betweters. de sterke partijen mogen bewust niet meedoen.
 • Jenny Jenny MATHYS

  1 jaar geleden
  Mensen stop toch met kritiek te leveren. Iedereen doet zijn uiterste best om uit deze crisis te geraken. Na zo lang vergaderen slaat de vermoeidheid toe en is het normaal dan men nog moeilijk uit zijn woorden geraakt. Hoe zouden jullie het oplossen ? Wie beter kan : probeer maar!
 • marc Deglin

  1 jaar geleden
  en die krijgen dan maandelijks 16000 euro + onkostenvergoeding. d'as gelijk nen Tesla in de Sahara , en nergens een stekker.
 1. Amerikaanse weldoeners verstoppen geld in dozen luiers en babyvoeding om kersverse ouders te steunen

  Amerikaan­se weldoeners verstoppen geld in dozen luiers en babyvoe­ding om kersverse ouders te steunen

  Een Amerikaans koppel uit de staat Californië heeft een goede daad verricht voor kersverse ouders. Ze verstopten 1.000 dollar (zo’n 822 euro) in dozen met luiers en babyvoeding in winkels van supermarktketen Target. Op sociale media deelde het koppel, Krystal en Patrick Duhaney, dat ze in het verleden zelf hebben ondervonden hoe moeilijk het is om als nieuwe ouders rond te komen. Daarom wilden ze anderen nu een handje toesteken.