De politievrouw en haar hond.
Volledig scherm
De politievrouw en haar hond. © rv/Twitter: @QLDpolice

‘Hotties’ in dienst van de Australische politie brengen bevolking het hoofd op hol

De politie van Queensland in Australië heeft per ongeluk chaos veroorzaakt op haar sociale media-accounts, nadat ze een foto deelde van een jonge politieagente met een politiehond. Zowel de vrouw als de hond werden overladen met complimenten… niet vanwege het goede werk dat ze verrichten, maar vanwege hun goede looks.

 1. Jeremy Meeks werd beroemd toen zijn mugshot viraal ging. Hij heeft nu miljardairsdochter aan de haak geslagen en zou zich met haar willen verloven
  Buitenland

  Jeremy Meeks werd beroemd toen zijn mugshot viraal ging. Hij heeft nu miljar­dairs­doch­ter aan de haak geslagen en zou zich met haar willen verloven

  Kent u Jeremy Meeks (34) nog? De knappe crimineel die wereldberoemd werd toen een mugshot van hem viraal ging en die na zijn celstraffen voor autodiefstal en verboden wapenbezit een carrière als model begon? Wel, hij doet het niet slecht. Ook niet op amoureus vlak, want hij begon een relatie met de dochter van een miljardair en zou vorige week gespot zijn toen hij een verlovingsring ging kopen. Volgens Amerikaanse media zou zijn vriendin Chloe Green (27) zelfs zwanger zijn.
 2. Coronacrisis dwong ons tot digitaal bankieren. Was uw bank er klaar voor?
  Sparen

  Coronacri­sis dwong ons tot digitaal bankieren. Was uw bank er klaar voor?

  Het voorbije jaar heeft de manier waarop we bankzaken uitvoeren serieus veranderd. We bankieren massaal digitaal, sparen meer dan ooit en ook jongeren wagen zich nu vaker aan beleggingsfondsen. Ook de banken zelf moesten zich pijlsnel aan de nieuwe realiteit aanpassen. Hoe bracht uw huisbank het er vanaf? Heeft ze u in positieve zin verbaasd of was u eerder ontgoocheld? Laat het ons weten via deze korte online enquête.
 1. Presentator krijgt het moeilijk bij vernemen dood Maradona
  Play

  Presenta­tor krijgt het moeilijk bij vernemen dood Maradona

 2. Tientonner van Amazon probeert bestelwagen van de weg te rammen
  Play

  Tientonner van Amazon probeert bestelwa­gen van de weg te rammen